VoIP platform

Zakelijke telefonie van Raffel betekent goedkope, eenvoudige, stabiele en betrouwbare telefonie. Kortom: het perfecte VoIP platform voor iedere onderneming.

Bereken je kosten    

Goedkoop

Met VoIP telefonie van Raffel bel je al voor een bedrag van € 6,25 per aangesloten toestel. Geen kleine lettertjes. Geen extra kosten. Nooit meer extra bijbetalen voor functies. Je leest het goed voor een vast bedrag per maand maak je gebruik van heel ons VoIP platform. En ontwikkelen we nieuwe functies dan zijn deze direct voor je te gebruiken, zonder meerprijs.

Eenvoudig

Ons VoIP platform kun je heel gemakkelijk zelf beheren. Bepaal zelf de routing van een binnenkomende oproep, maak wachtrijen aan, stel wachtmuziek in of schakel eenvoudig een oproep door met onze mobiele app. Wil je bepalen of je met een vast nummer of je mobiele nummer uitbelt? Ook dit regel je in de mobiele app.

Stabiel

Al meer dan 10 jaar zijn we zelfstandig telecomprovider. Ons stabiele netwerk zorgt ervoor dat jouw VoIP platform welke zich in de cloud bevindt altijd bereikbaar is. Waar en wanneer jij maar wilt. Het VoIP platform van Raffel wordt gehost in meerdere datacenters.

Betrouwbaar

Naast het feit dat ons VoIP platform goedkoop eenvoudig te beheren is en extreem stabiel is, is het ook een van de meest betrouwbare in Nederland. Naast ons VoIP platform leveren we namelijk ook internet. Dit doen we via alle bekende internetproviders in Nederland. Neem je een internetverbinding van ons af is de betrouwbaarheid van VoIP telefonie altijd gewaarborgd.

Vraag een demo aan    

Het VoIP platform van Raffel

De belangrijkste voordelen op een rijtje


Telefonie in de cloud

Het VoIP platform van Raffel regel je eenvoudig via de cloud. Nooit meer investeren in een dure telefooncentrale dus.


Zelfstandig provider

Al meer dan 10 jaar staan we op onze eigen benen en zijn we hét alternatief voor de grote logge providers.


Altijd up to date

We ontwikkelen onze producten zelf. Daardoor ben je altijd up-to-date met de laatste innovaties en apps.


Flexibel en betaalbaar

Het VoIP platform van Raffel is flexibel en betaalbaar. Je betaalt maar € 6,25 per medewerker per maand, en je kunt ieder maand op- en afschalen!Persoonlijke service, 24/7

We snappen dat onze diensten belangrijk zijn voor jouw bedrijfsvoering. Daarom kan je onze servicedesk 24/7 bereiken.

Meer weten over ons VoIP platform?

Ralf praat je graag bij.

Neem contact op        Bereken je kosten