VoIP telecom

VoIP telecom is een manier van bellen. VoIP staat voor Voice over IP: hiermee bel je dus via het internet. Deze nieuwe manier van telecommunicatie zorgt voor meer mogelijkheden, is goedkoper en zorgt dat jouw bedrijf altijd bereikbaar is!

Bereken je kosten    

Wat is VoIP telecom?

Met VoIP telecom bel je via de internetverbinding. Zoals de communicatie door middel van e-mail verkeer via het internet gaat, zal de communicatie over de telefoon voortaan ook met behulp van je internetverbinding gaan. Dit werkt met behulp van een VoIP-Provider die in contact staat met een virtuele telefooncentrale. Deze wordt maar voor een klein deel gebruikt door jou. Hierdoor kan je bellen met de hele wereld, voor een scherper tarief.

De voordelen van VoIP telecom

Om deze techniek beter te begrijpen, zijn hieronder de voordelen van VoIP telecom benoemd. Bekijk wat deze voordelen voor jouw organisatie kunnen betekenen.

  • Zelf de controle over de telecom. Online is alles gemakkelijk te beheren en de instellingen aan te passen.
  • Je betaald alleen wat je nodig hebt, hiermee voorkom je onnodige kosten. Pulse wordt al aangeboden vanaf een maandelijks tarief van € 6,25.
  • Door VoIP telecom ben en blijf je altijd bereikbaar. Ook als er bijvoorbeeld een internetstoring plaats vindt.
  • Ook wanneer er op andere locaties gewerkt wordt door jouw organisatie, blijf je bereikbaar voor de klant.
  • CRM-vriendelijk. De meeste organisaties werken met een CRM-systeem. Raffel maakt het mogelijk om hier perfect mee samen te weken.

Vraag een demo aan    

Meer weten over telecom van Raffel?

Neem contact op met Ralf! Hij legt je graag uit hoe telecom van Raffel werkt. Of bereken meteen online je kosten!

Neem contact op        Neem contact op