Wat is het en wat zijn de voordelen?

VoIP Telecom

Wat is VoIP telecom?

VoIP telecom is een manier van bellen. VoIP staat voor Voice over IP: hiermee bel je dus via het internet. Deze nieuwe manier van telecommunicatie zorgt voor meer mogelijkheden, is goedkoper en zorgt dat jouw bedrijf altijd bereikbaar is!

Met VoIP telecom bel je via de internetverbinding. Zoals de communicatie door middel van e-mail verkeer via het internet gaat, zal de communicatie over de telefoon voortaan ook met behulp van je internetverbinding gaan. Dit werkt met behulp van een VoIP-Provider die in contact staat met een virtuele telefooncentrale. Deze wordt maar voor een klein deel gebruikt door jou. Hierdoor kan je bellen met de hele wereld, voor een scherper tarief.

Wat zijn de voordelen van VoIP telecom?

Om deze nieuwe techniek beter te begrijpen, zijn hieronder de voordelen van VoIP telecom benoemd. Bekijk wat deze voordelen voor jouw organisatie kunnen betekenen.

  • Zelf de controle over de telecom. Online is alles gemakkelijk te beheren en de instellingen aan te passen.
  • Je betaald alleen wat je nodig hebt, hiermee voorkom je onnodige kosten. Bovendien zijn de tarieven bij Raffel altijd voordelig. Pulse wordt al aangeboden vanaf een maandelijks tarief van €4,50.
  • Door VoIP telecom ben en blijf je altijd bereikbaar. Ook als er bijvoorbeeld een internetstoring plaats vindt.
  • Ook wanneer er op andere locaties gewerkt wordt door jouw organisatie, blijf je bereikbaar voor de klant.
  • CRM-vriendelijk. De meeste organisaties werken met een CRM-systeem. VoIP telecom maakt het mogelijk om hier perfect mee samen te weken. Bijvoorbeeld door automatisch de klantgegevens te openen wanneer een klant belt.

Heb je vragen over VoIP telecom bij Raffel?

Wil je meer informatie over VoIP telecom van Raffel of heb je andere vragen over onze producten en diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Ze kunnen al jouw vragen beantwoorden en je voorzien van een advies op maat.

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?