Wat is digitale telefonie

Wil jij weten wat digitale telefonie is? We leggen je graag uit wat het is en hoe je snel en eenvoudig de overstap naar digitale telefonie kunt maken!


Bereken je kosten    


Digitale telefonie, wat is dat eigenlijk?

Digitale telefonie is, heel simpel gezegd, telefonieverkeer dat getransporteerd wordt op een digitale manier. Voorheen werd er via de analoge kabel of ISDN-lijn getelefoneerd, dat had al veel voordelen. Deze oorspronkelijk analoge telefoonnetwerken zijn echter al sinds de jaren 80 gedigitaliseerd. Deze digitalisering resulteert in nog meer voordelen. Onder digitale telefonie verstaan we tegenwoordig telefonie via het internet, ook wel VoIP. En telefoneren via het internet is een enorm efficiënte manier om te communiceren. Op deze pagina nemen wij je mee in de wereld van de digitale telefonie.

Maak kennis met Pulse!

Zoals eerder al aangegeven, behoudt telefonie via het internet voordelen die de traditionele telefoonlijnen aan kunnen bieden, maar dat is niet alles. Digitale telefonie biedt namelijk veel meer voordelen: meer functionaliteiten, optimale betrouwbaarheid en lagere kosten. Omdat het bij Raffel draait om het verbinden van klanten, ondernemers, werknemers, etc. hebben wij zelf een telefonieplatform ontwikkeld; ‘Pulse’. De voordelen van Pulse op een rijtje:

  • Telefonie in de cloud: makkelijk te beheren via de gebruiksvriendelijke interface.
  • Altijd up-to-date met de laatste innovaties, functionaliteiten en apps.
  • Vaste en mobiele telefonie volledig geintegreerd in een platform.
  • Opschalen? Gemakkelijk en zonder problemen.

Ontdek Pulse hier     

Wat is - misschien wel het belangrijkste – voordeel van digitale telefonie bij Raffel?

Naast alle voordelen die we je kunnen aanbieden met ons zelfontwikkelde telefonieplatform, geven we ook een aantal zekerheden mee bij Raffel. Een voorbeeld: Je wilt natuurlijk niet verrast worden door hoge gesprekskosten of andere onverwachte kosten, daarvoor zorgen wij dan ook. Bij Raffel liggen de kosten laag: per toestel betaal je € 6,25 per maand.

Meer over de voordelen die digitale telefonie bij Raffel kan bieden? Je kunt ons altijd bellen! Wij begrijpen dat jouw bedrijf afhankelijk is van de techniek en staan je graag persoonlijk te woord. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen via de email!

Meer weten over digitale telefonie?

Neem contact op met Ralf! Hij legt je graag uit hoe telefonie van Raffel werkt. Of bereken meteen online je kosten!

Neem contact op         Bereken je kosten