Yealink DECT

Flexibel draadloos bellen? Dat doe je met Yealink DECT. Dé draadloze telefonie oplossing voor kleine en grote bed rijven.

Neem contact op    


Mobiliteit

Met de Yealink DECT oplossing zijn jouw werknemers altijd mobiel. Wanneer je gebruik maakt van Yealink DECT gebruik je draadloze telefoon toestellen. De Yealink DECT toestellen hebben een bereik tot maar liefst 50 meter! Zo laat je zelfs werknemers in het magazijn of op een werkplaats optimaal bereikbaar zijn.

Verschillende handsets

Voor iedere toepassing hebben de Yealink DECT draadloze telefoons een passende handset. Van een kleine elegante handset voor normaal zakelijk gebruik op kantoor tot een waterdichte en stootvaste handset voor in het magazijn of op de bouw!

Voor ieder bedrijf

De Yealink DECT oplossing is er voor ieder bedrijf. Heb je maar enkele draadloze voip toestellen nodig en kun je de ruimte dekkend maken met één zender? Dan gebruik je Yealink Single Cell Dect. Heb je een groter bedrijf? Dan kun je kiezen voor Yealink Multi Cell Dect. Met een Multi Cell systeem kun je meerdere zenders plaatsen om de draadloze dekking te vergroten. En alle telefoons kunnen naadloos roamen tussen de zenders, zelfs tijdens een gesprek!

Integratie

Alle Yealink DECT oplossingen integreren perfect in ons telefonieplatform Pulse. Je hoeft ze bijvoorbeeld nooit handmatig in te stellen, de adresboeken worden automatisch gesynchroniseerd en nog veel meer. Met Yealink DECT toestellen en Pulse heb je dus het beste van twee werelden!

Ben je op zoek naar de juiste Yealink DECT oplossing voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op. We helpen je graag op weg!

Neem contact op