Zakelijk nummer

Wanneer je voor jouw bedrijf een nieuw zakelijk nummer aan moet schaffen is de keuze best groot. Dat snappen we en daarom helpen we je een handje en leggen we de verschillen uit.

Neem contact op     

Regionale zakelijke nummers

Wanneer je met je bedrijf actief bent binnen een bepaalde regio kun je kiezen voor een regionaal zakelijk nummer. Dit soort nummers worden ook wel geografische nummers genoemd. Nummers beginnen dan met het kengetal van een bepaalde regio. Denk bijvoorbeeld aan Rotterdam (010) en Amsterdam (020). Wanneer jouw klanten graag zaken doen met een bedrijf in dezelfde regio kan een regionaal zakelijk nummer goed van pas komen.

085-nummer

Een 085-nummer is een goed voorbeeld van een ‘landelijk’ zakelijk nummer. Deze nummers zijn zeer populair. Dit komt omdat ze niet regio gebonden zijn en daarmee een landelijke uitstraling hebben. Deze zakelijke nummers kennen bij ons hetzelfde tarief als een regionaal nummer. Je betaalt eenmalig € 7,50 en maandelijks € 4,95.

088-nummers

Ook een 088 nummers zijn zakelijk nummers welke niet regio gebonden zijn. Hier is wederom het voordeel dat het nummer een zakelijke en landelijke uitstraling heeft. 088-nummers worden vaak door grotere bedrijven afgenomen. 088-nummers zijn zakelijke nummers die niet door een telecom provider zelf uitgegeven worden. De ACM (Autoriteit Consument en Markt) geeft deze zakelijke nummers uit. Dit gebeurt in nummerblokken van 100, 1.000 of 10.000 stuks. Deze zakelijke nummers breng je vervolgens bij een telecomprovider onder, zoals bij ons.

Wil je ook een zakelijk nummer aanschaffen?

Dennis helpt je graag op weg!

Neem contact op