De nieuwe manier van telefoneren via de cloud

Zakelijk VoIP

Wat is zakelijk telefoneren met VoIP?

Zakelijk VoIP staat voor Voice over IP. Bij deze manier van telefoneren wordt het internet gebruikt om de spraak van de ene naar de andere kant te transporteren. Alles bevindt zich namelijk in de cloud. Hierdoor bespaar je op onderhoud en gaat het gepaard met een aanzienlijke kostenreductie. Zo zijn de telefoongesprekken die je onderling binnen je organisatie houdt goedkoop ongeacht of er buiten het kantoor wordt gebeld of zelfs vanuit het buitenland.

De voordelen van zakelijk VoIP bij Raffel

Waarom zou je zakelijk moeten bellen via VoIP? Met een zakelijk abonnement via VoIP bel je bij Raffel onbeperkt via internet, voor een vast bedrag per maand. Omdat het een digitale telefooncentrale betreft, is er geen grote investering nodig. Ook kan je makkelijk nieuwe gebruikers toevoegen en weer verwijderen. Verder zijn de functies gewoon hetzelfde als bij een fysieke telefooncentrale. Het grote verschil tussen deze twee is dat je zelfstandig de instellingen met zakelijk VoIP makkelijk aanpast via het internet. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door ons zelfontwikkelde telefonieplatform Pulse. Hieronder zetten we de voordelen van zakelijk VoIP overzichtelijk op een rijtje:

  • Kostenbesparing: bellen via het internet is goedkoper en uw eigen telefooncentrale heeft geen investeringen meer nodig. Aanschaf, onderhoud en beheer vallen direct weg uit de kosten. Dit is bij ons allemaal mogelijk vanaf het voordelige tarief van €4,50 per maand.
  • Hogere klanttevredenheid: naast de normale functies beschikt VoIP ook over uitgebreidere functionaliteiten. Zo heb jij de controle over keuzemenu’s, wachtstanden en routering van gesprekken. Zo worden bijvoorbeeld de bellers niet oneindig lang doorverbonden of krijgen ze de verkeerde persoon of afdeling aan de lijn. Je bent met VoIP optimaal bereikbaar.
  • Kwaliteit: Doordat VoIP via het internet werkt en digitaal verstuurd wordt krijg je een glasheldere verbinding en heb je dus nooit meer last van geruis
  • Toekomstvast: omdat je met VoIP in de Cloud werkt, ben je verzekerd van de nieuwste software, updates en bereikbaarheid van jouw organisatie.

Wil je direct weten wat je maandelijkse kosten zijn? Klik dan hier.

Wil je meer weten over zakelijk VoIP bij Raffel?

Wil je meer informatie over de diensten en producten die we aanbieden zoals telefonie, internet of cloudoplossingen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Ook voor vragen over zakelijk VoIP kan je terecht bij onze helpdesk.

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?