telefonie oplossingen voor bedrijven

Zakelijke telefonie oplossingen voor bedrijven

Regel je zakelijke telefonie eenvoudig online met Raffel. Je belt voordelig via het internet en geniet van alle functionaliteit van een professionele telefooncentrale die je zelf online kunt beheren.

Bereken je kosten
kosten zakelijke telefonie oplossing

Persoonlijk en betrokken

Hoge kosten? Uren in de wacht bij je huidige zakelijke telefonie provider? Bij Raffel doen we het graag anders. Met persoonlijke aandacht en een gemiddelde wachttijd van slechts 54 seconde word jij snel en vakkundig geholpen. Neem snel contact op. En plan een persoonlijk kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs.

stap over op zakelijke telefonie

Stap vandaag nog over

Stap nu over op zakelijke telefonie van Raffel en begin direct met besparen! Alles in een voor €6,25 per gebruiker.


De voordelen van zakelijke telefonie via Raffel

  • Bespaar op abonnementskosten
  • Geen fysieke telefooncentrale meer
  • Eenvoudig zelf online te beheren
  • 24/7 ondersteuning

 

Vraag een demo aan

Jouw online telefooncentrale

Bij Raffel hebben we alles wat je als ondernemer wenst in één online telefooncentrale. Als je voor zakelijke telefonie van Raffel kiest maak je gebruik van ons platform Pulse. We hebben het platform zo ontwikkeld dat het een zeer gebruiksvriendelijke interface heeft. Zo kun je jouw zakelijke communicatie eenvoudig zelf beheren. Kun je toch wat hulp gebruiken bij het instellen van Pulse? Dan zijn onze medewerkers 24/7 bereikbaar om je te helpen.

zakelijke telefonie oplossing

Altijd en overal bereikbaar

Onderweg naar een afspraak of thuis aan het werk? Wil je wel bereikbaar zijn voor collega’s of klanten? Geen probleem! Jij kiest waar en wanner je bereikbaar wilt zijn! Naast leverancier van zakelijke telefonie zijn we ook mobiel provider. Vaste telefonie en mobiele telefonie zijn standaard geïntegreerd binnen ons platform Pulse. Verwacht je dus een belangrijk telefoontje van een klant maar ben je niet op kantoor? Dan ben je via je vaste nummer gewoon mobiel bereikbaar.

Koffie drinken?

Bij jou op kantoor of bij ons? Neem snel contact op met Dennis. Hij verteld je graag meer over de mogelijkheden.