Jouw lokale zakelijke telecom leverancier

Zakelijke telefonie Breda

Ben je op zoek naar een zakelijke telefonie oplossing in Breda en omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn dé leverancier voor zakelijke telefonie in Breda.
Zakelijke telefonie Breda

Vast bedrag per maand, geen gedoe

Met zakelijke telefonie van Raffel uit Breda bel je voor een vast bedrag van € 4,50 per toestel. Geen extra kosten, alles op één factuur.

De voordelen van zakelijke telefonie Breda

  • Geen extra kosten: € 4,50 per aangesloten toestel
  • Lokaal: Jouw zakelijke telefonie gewoon in Breda geregeld, om de hoek
  • Service: 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen
  • Uitgebreid: Alles wat je nodig hebt in één platform

Stap vandaag nog over

Maak gebruik van zakelijke telefonie van Raffel uit Breda. We zorgen voor een naadloze overstap en je maakt snel gebruik van je eigen telefooncentrale in de cloud. Bereken hieronder de kosten voor jouw bedrijf.

Bereken je kosten
Jouw lokale zelfstandige provider

Jouw lokale zelfstandige provider

Veel ondernemers doen graag zaken met een lokale en professionele dienstverlener. Als bedrijf uit Breda is de kans groot dat je jouw zakelijke telefonie ook bij een partij uit Breda wilt onderbrengen. We zijn een zelfstandige telecomprovider uit Breda met een telefonieplatform wat we zelf ontwikkelen voor en met onze klanten. We zijn hét alternatief voor de grote providers waar je vaak meer een nummertje bent. Bereikbaar. Persoonlijk. Service gericht.

Telefonie maar dan eenvoudig

Telefonie maar dan eenvoudig

Maak je gebruik van zakelijke telefonie van Raffel uit Breda dan maak je gebruik van een gebruiksvriendelijk platform. Geen moeilijke vaktermen, geen onbegrijpelijke interface en geen lastige uitleg. Dat is zakelijke telefonie van Raffel uit Breda.

Zakelijke telefonie in Breda en daarbuiten

Zakelijke telefonie in Breda en daarbuiten

Even niet op kantoor in Breda? Wil je toch uitbellen met je vaste nummer of bereikbaar zijn voor klanten? Vaste en mobiele telefonie zijn standaard geïntegreerd bij ons. Zo kun je onderweg gewoon uitbellen met je vaste nummer en ben je altijd bereikbaar voor je klanten.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op!

Nader kennismaken?
Informatie aanvragen
Of bel ons
076 820 0110
We vertellen je graag alles over onze producten en diensten, offerte dezelfde werkdag in je mailbox!