Conference call

Conference call

Tijd voor overleg met collega’s of klanten? Gebruik de conference call functie van Raffel! Daarmee kun je altijd eenvoudig een telefonische vergadering starten of inplannen. De conference call functie zit standaard inbegrepen in ons telefonieplatform.

Bereken je kosten
gratis conference call

Gratis conference calls

Gebruik je telefonie van Raffel? Dan kun je gratis gebruik maken van conference calls. Je betaalt niets extra’s want de functionaliteit is standaard inbegrepen in ons zakelijke telefonie platform Pulse! Je betaalt niets voor de externe deelnemers en niets per minuut.

Meer over telefonie
conference call

Ook als je geen telefonie van Raffel hebt

Ben je nog geen klant bij Raffel voor telefonie? Geen probleem! We maken een account voor je aan, en dan kun je de conference calls alvast gebruiken naast je huidige telefonie oplossing.

onbeperkt aantal conference calls

Onbeperkt aantal conference calls

Conference calls, of telefonische vergaderingen, vinden plaats in een zogenaamde conference room. Een conference room is eigenlijk je virtuele vergaderruimte. In ons platform kun je een onbeperkt aantal conference rooms aanmaken. Zo kun je bijvoorbeeld voor iedere gebruiker een persoonlijke conference room aanmaken. Dat is handig want dan kan deze gebruiker conference calls starten wanneer hij of zij maar wil. Omdat je een onbeperkt aantal conference rooms kunt aanmaken kun je dus een onbeperkt aantal gelijktijdige conference calls laten plaatsvinden. Je hebt dus een onbeperkt aantal vergaderruimtes!

Vraag een demo aan

Onbeperkt aantal deelnemers

Of je nu met 2 of met 20 deelnemers wilt vergaderen: bij Raffel is het geen probleem. In onze conference call kun je een onbeperkt aantal deelnemers uitnodigen. Je geeft je deelnemers simpelweg jouw conference call telefoonnummer en een code. Met de code wordt de deelnemer automatisch naar de juiste conference room gestuurd als hij of zij inbelt.

beveiligde telefonische vergadering

Veilige conference call opzetten

Natuurlijk wil je niet dat vreemden zomaar kunnen inbellen en meeluisteren met je conference call. Daarom kun je de conference call beveiligen met een pincode. Alleen deelnemers met de juiste pincode worden toegelaten in de conference call.

Neem contact op

Ondersteuning

Omdat conference calls via ons telefonieplatform Pulse worden geregeld kunnen we je perfect ondersteunen. Het Pulse platform is door ons zelf ontwikkeld en onze servicedesk kent het platform daarom van A tot Z. Perfecte (Nederlandse) ondersteuning en we staan 24/7 voor je klaar!

De voordelen op een rij

Onbeperkt aantal deelnemers

Als je telefonisch vergadert via Raffel kun je onbeperkt deelnemers toevoegen.

Geen extra kosten

Conference call is standaard geïntegreerd in ons platform en is voor iedere gebruiker standaard beschikbaar.

Beveiligd

Geen onnodige deelnemers. Je eigen digitale vergaderruimte is beveiligd middels een pincode.

24/7 helpdesk

Voor vragen over telefonisch vergaderen is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om jou te helpen waar nodig!

Overal beschikbaar

Je vergadert waar jij maar wilt. Thuis, op kantoor of onderweg. Overal waar een internetverbinding is kun jij telefonisch vergaderen.

Hans Raaijmakers Raben Netherlands B.V.

"Als Raben Netherlands B.V. waren wij op zoek naar een innovatieve partner op het gebied van telefonie. "

Als Raben Netherlands B.V. waren wij op zoek naar een innovatieve partner op het gebied van telefonie. Buiten dat de telefonie van hoogstaande kwaliteit dient te zijn, wilden wij ook de mogelijkheid hebben om meer met de data vanuit de telefooncentrale te kunnen doen. Raffel heeft laten zien dat zij meedenken met onze organisatie en met gepaste oplossingen komen. Daarnaast biedt Raffel met het Pulse platform een eenvoudige manier om de VOIP omgeving te beheren.

Lees het hele verhaal

Interesse?

Wil je ook van start met Conference calls? Neem contact op met Dennis! Hij helpt je graag op weg.