Conference call

Conference call

Overleggen met meerdere personen tegelijkertijd? De conference call functie zit standaard inbegrepen binnen ons telefonieplatform Pulse. Je betaalt dus niets bij om een telefonische vergadering te starten! Ook gebruik maken van de gratis conference call functie? Stap over op zakelijke telefonie van Raffel.

Bereken je kosten
gratis conference call

Gratis conference calls

Gebruik je telefonie van Raffel? Dan kun je gratis gebruik maken van de functie conference call. Je betaalt niets extra’s want de functionaliteit zit standaard inbegrepen binnen ons  telefonie platform Pulse! Je betaalt niets voor de externe deelnemers. Er worden ook geen gesprekskosten per minuut gerekend. 

onbeperkt aantal conference calls

Onbeperkt aantal conference calls

Conference calls, of telefonische vergaderingen, vinden plaats in een zogenaamde conference room. Een conference room is eigenlijk je virtuele vergaderruimte. Binnen ons platform kun je een onbeperkt aantal conference rooms aanmaken. Zo kun je bijvoorbeeld voor iedere gebruiker een persoonlijke conference room aanmaken. Dat is handig want dan kan deze gebruiker conference calls starten wanneer hij of zij maar wil. Omdat je een onbeperkt aantal conference rooms kunt aanmaken kun je dus een onbeperkt aantal gelijktijdige conference calls doen. Je hebt dus een onbeperkt aantal vergaderruimtes!

Vraag een demo aan
Onbeperkt aantal deelnemers in conference call

Onbeperkt aantal deelnemers met de conference call functie

Of je nu met 2 of met 20 deelnemers wilt vergaderen: bij Raffel is het geen probleem. Met de conference call functie kun je een onbeperkt aantal deelnemers uitnodigen. Je geeft je deelnemers simpelweg jouw conference call telefoonnummer en een code. Met de code wordt de deelnemer automatisch naar de juiste conference room gestuurd als hij of zij inbelt.

beveiligde telefonische vergadering

Veilige conference call opzetten

Natuurlijk wil je niet dat vreemden zomaar kunnen inbellen en meeluisteren met je conference call. Daarom kun je de conference call beveiligen met een pincode. Alleen deelnemers met de juiste pincode worden toegelaten in de conference call.

De voordelen op een rij

Onbeperkt aantal deelnemers

Als je telefonisch vergadert via Raffel kun je onbeperkt deelnemers toevoegen.

Geen extra kosten

Conference call is standaard geïntegreerd in ons platform en is voor iedere gebruiker standaard beschikbaar.

Beveiligd

Geen onnodige deelnemers. Je eigen digitale vergaderruimte is beveiligd middels een pincode.

24/7 helpdesk

Voor vragen over telefonisch vergaderen is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om jou te helpen waar nodig!

Overal beschikbaar

Je vergadert waar jij maar wilt. Thuis, op kantoor of onderweg. Overal waar een internetverbinding is kun jij telefonisch vergaderen.

Mark Smulders De Vinq

"Korte lijnen en geen loze beloftes"

Mark maakte samen met veel van zijn collega’s al langer gebruik van een telefoonsysteem. Door groei en intensiever gebruik van het systeem, voldeed het niet meer aan de wensen die zij hadden. In zijn zoektocht naar een nieuw systeem dat wél goed overzicht kon bieden stuitte hij op Pulse. Dit was rond september 2020. Inmiddels zijn we verder in de tijd en maken ze bij De Vinq dagelijks gebruik van het systeem. En is de klant-leverancier relatie uitgegroeid tot een heuse samenwerking.

Lees het hele verhaal

Interesse?

Wil je ook van start met Conference calls? Neem contact op met Dennis! Hij helpt je graag op weg. Of bereken online je kosten.