Vast mobiel integratie

Vergroot je bereikbaarheid door mobiele telefoons te koppelen
aan de online telefooncentrale. Dat noemen we vast-mobiel integratie. Uitbellen met je vaste nummer. Oproepen naar je vaste nummer ontvangen op mobiel. Overal bereikbaar zijn. Dat is vast mobiel integratie van Raffel. Het enige dat jij hoeft te doen is de geleverde simkaart in je mobiel te stoppen.

Bereken je kosten     

Vast en mobiel ineen

Vast & Mobiel ineen

Kies je voor telefonie van Raffel dan kies je voor eenvoud. Want, vaste en mobiele telefonie zijn standaard geïntegreerd wanneer je kiest voor een mobiel abonnement van Raffel. Zo profiteer je optimaal van je zakelijke telefonie oplossing. Wil jij: ook efficiënter omgaan met mobiele telefonie binnen je bedrijf? Kies voor vast-mobiel integratie. Een vast mobiel integratie abonnement is er al vanaf € 18,70!

Neem contact op    

De voordelen van vast-mobiel integratie

  • Onze vast-mobiel integratie werkt op iedere mobiele telefoon, zonder app!
  • Alle functies van de online telefooncentrale op je mobiel
  • Op je mobiel gebeld worden en bellen met je vaste nummer
  • Professionele zakelijke voicemail voor vast & mobiel
De voordelen van vast-mobiel integratie
Vast-mobiel integratie in de online telefooncentrale

Vast-mobiel integratie in de online telefooncentrale

Met vast mobiel integratie worden mobiele telefoons een volwaardig onderdeel van de zakelijke telefooncentrale. Die telefooncentrale beheer je zelf eenvoudig online. Jij kiest hoe binnenkomende oproepen afgehandeld worden. Bijvoorbeeld middels een welkomsttekst, een wachtrij, een keuzemenu, noem maar op! Ook mobiele telefoons kun je eenvoudig koppelen. Binnenkomende oproepen op het vaste nummer neem je gratis op met je mobiel. Dat is vast mobiel integratie van Raffel.

Vast mobiel integratie werkt op iedere mobiele telefoon

Onze vast mobiel integratie werkt op iedere mobiele telefoon. Of je medewerkers nu bellen met een Nokia 3310 of de nieuwste smartphone, het werkt altijd. Dat komt omdat we zelf mobiele provider zijn en je daarom geen app hoeft te installeren. Je krijgt een simkaart van ons en hiermee gebruik je de vast mobiel integratie. Dit alles via het best geteste 4G netwerk!

Ons geteste 4G netwerk staat tot je dienst!
Een vast nummer op mobiel met vast mobiel integratie

Vast nummer op mobiel met vast mobiel integratie

Een van de meest gebruikte functies van vast mobiel integratie is het gebruiken van een vast nummer op mobiele telefoons. Dit kun je eenvoudig online regelen. Je kunt bijvoorbeeld oproepen aan je vaste zakelijke nummer opnemen met je mobiele telefoon, zonder door te schakelen. Hiermee voorkom je onnodige doorschakel kosten. Je kunt ook uitbellen met het vaste nummer via je mobiele telefoon. Dat straalt vertrouwen uit bij mogelijke klanten.

Ook gebruik maken van vast mobiel integratie?

Uitbellen met je vaste nummer via je mobiel? Zakelijke oproepen ontvangen op je mobiel? Alle functies van een telefooncentrale op je mobiel? Neem contact op met Ralf. Hij denkt graag met je mee en adviseert welk vast mobiel integratie abonnement het beste bij jou past. Of bereken direct online je kosten. Je ontvangt binnen 24 uur een persoonlijke offerte.

Neem contact op         Bereken je kosten