Zakelijke telefonie 3.0

Vast mobiel integratie

Vergroot je bereikbaarheid door mobiele telefoons te koppelen aan de online telefooncentrale. Dat noemen we vast-mobiel integratie. Zonder extra kosten en zonder een app te installeren.
Vast mobiel integratie

Vast&Mobiel ineen

Kies je voor telefonie van Raffel dan kies je voor eenvoud. Want vaste en mobiele telefonie zijn standaard volledig geïntegreerd. Zo profiteer je optimaal van je zakelijke telefonie oplossing.

De voordelen van vast-mobiel integratie

  • Werkt op iedere mobiele telefoon, zonder app!
  • Alle functies van de online telefooncentrale op je mobiel
  • Op je mobiel gebeld worden en bellen met je vaste nummer
  • Professionele zakelijke voicemail voor vast & mobiel

Zakelijk bellen 3.0

Ook efficiënter omgaan met mobiele telefonie binnen je bedrijf? Kies voor vast-mobiel integratie en neem snel contact op.

Contact
Mobiele telefoons in de online telefooncentrale

Mobiele telefoons in de online telefooncentrale

Met vast mobiel integratie worden mobiele telefoons een volwaardig onderdeel van de zakelijke telefooncentrale. Die telefooncentrale beheer je zelf eenvoudig online. Je stelt in hoe inkomende oproepen behandeld worden. Bijvoorbeeld een welkomsttekst, een wachtrij, een keuzemenu, noem maar op! Ook mobiele telefoons kun je eenvoudig koppelen. Je kunt gratis oproepen aan het vaste nummer opnemen met een mobiel toestel.

Werkt op elke mobiele telefoon

Werkt op elke mobiele telefoon

Onze vast mobiel integratie werkt op iedere mobiele telefoon. Of je medewerkers nu bellen met een Nokia 3310 of de nieuwste smartphone, het werkt altijd. Dat komt omdat we zelf mobiele provider zijn en je daarom geen app hoeft te installeren. De integratie vindt plaats op het mobiele netwerk. Je ontvangt voor iedere gebruiker een simkaart, die gebruik maakt van het best geteste 4G netwerk.

Vast nummer op mobiel

Vast nummer op mobiel

Een van de meest gebruikte functies van vast mobiel integratie is het gebruiken van een vast nummer op mobiele telefoons. Dit kun je eenvoudig online regelen. Je kunt bijvoorbeeld oproepen aan je vaste zakelijke nummer opnemen met je mobiele telefoon, zonder door te schakelen. Maar je kunt ook uitbellen met het vaste nummer met je mobiele telefoon. Dat straalt vertrouwen uit! En je kunt zelf kiezen wat voor nummer je gebruikt, een nummer uit je regio of een regio-onafhankelijk nummer zoals 085 of 088.

Meer functies op mobiel

Meer functies op mobiel

Met onze online telefooncentrale haal je alles uit je mobiele telefonie. Je kunt bijvoorbeeld zakelijke oproepen opnemen met je mobiele telefoon, zonder hoge doorschakelkosten. Ook kun je eenvoudig aan- en afmelden voor zakelijke oproepen, handig als je even in vergadering zit of op vakantie bent. Verkorte interne nummers kun je direct bellen. Ook is je beschikbaarheid (indien gewenst) zichtbaar voor je collega's op kantoor. En je koppelt zakelijke telefonie eenvoudig aan jouw CRM of ERP, ook mobiele oproepen.

Zakelijke telefonie slimmer regelen?

Kies voor Raffel! De zakelijke provider die het graag anders doet. Hoe? Met persoonlijk contact bijvoorbeeld. Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. We helpen je graag verder!

Informatie aanvragen
Of bel ons
076 820 0110
We vertellen je graag alles over onze producten en diensten, offerte dezelfde werkdag in je mailbox!