Webphone

Werk je thuis, op kantoor of onderweg? Gebruik dan de webphone! Deze verandert jouw PC of laptop in een telefoon. Aangesloten op de zakelijke telefooncentrale en kunt dus overal bellen en gebeld worden met het zakelijke nummer.

Bellen met je PC of laptop

De webphone van Raffel vervangt het toestel op je bureau. Zowel thuis als op kantoor kun je eenvoudig gebruik maken van de webphone. Dankzij de webphone kun je bellen en gebeld worden zoals je gewend bent met een vast toestel. Het enige wat je nodig hebt is een headset. 

Je hoeft niets te installeren

Om de webphone te gebruiken hoef je niets te installeren of te downloaden! Je belt namelijk via je webbrowser. Je logt in met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord en je bent direct bereikbaar. Zo kun je de webphone dus op ieder platform gebruiken: Windows, Mac en Linux. Zolang je een moderne webbrowser gebruikt zoals bijvoorbeeld Google Chrome.

Handige functies

De webphone zit vol met handige functies. Zo kun je in één oogopslag zien welke collega’s bereikbaar of in gesprek zijn. En je kunt een opgenomen oproep eenvoudig doorverbinden. Als je uitbelt en je normaal gesproken kunt kiezen met welk nummer je uitbelt (als je bedrijf meerdere nummers heeft), dan kun je dat ook in de webphone.

Volop in ontwikkeling

Onze webphone is nog volop in ontwikkeling. Elke week voegen we nieuwe functies toe. Binnenkort is ook je voicemail geïntegreerd in de webphone en kun je er mee videobellen. Heb je een verzoek, een wens of een tip? Laat het ons weten! Net als met al onze andere telefonie oplossingen ontwikkelen we de webphone in-huis en kunnen we dus snel inspelen op wensen van jou als klant.

De voordelen van de webphone

  • Bellen via je webbrowser: niets installeren of downloaden. De webphone werkt direct!
  • Nooit meer je telefoontoestel van kantoor mee naar huis nemen.
  • Werkt op ieder platform: Windows, Mac, ChromeOS, Linux, etc.

Ook de webphone gebruiken?

De webphone is beschikbaar voor iedere klant die gebruik maakt van telefonie van Raffel. Wil je weten hoe je hem gebruikt? Stuur een berichtje en we helpen je graag op weg!

Neem contact op