Dé persoonlijke provider uit Breda

Telecom Breda

Stel je voor dat er een probleem is met je telefonieverbinding. Dan wil je dat dat zo snel mogelijk en vakkundig word opgelost. Daar staan we voor. Wil je gebruik maken van zakelijke telecom in Breda en omstreken? Dan is Raffel de ideale partner.
Telecom Breda

Raffel uit Breda, brengt service dichtbij

Maak je gebruik van telecom van Raffel uit Breda. Dan profiteer je van persoonlijke service. We zijn namelijk 24/7 bereikbaar en ondersteunen je waar en wanneer nodig. Daarmee zijn we het alternatief voor de grote logge providers. We zitten bij je om de hoek. Hulp is altijd dichtbij!

Waarom Raffel jouw persoonlijke provider is

  • 24/7 bereikbaar
  • Gemiddelde wachttijd van slechts 54 seconden
  • Snel antwoord op iedere vraag
  • Persoonlijke benadering en meedenken in oplossingen

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar dé zakelijke telecom leverancier voor Breda en omstreken? Of ben je benieuwd naar de maandelijkse kosten? Bereken ze hieronder direct!

Bereken mijn kosten
Telecom Breda: Raffel is jouw lokale provider om de hoek

Telecom Breda: Raffel is jouw lokale provider om de hoek

Ben jij een ondernemer uit Breda en omstreken? Ben je op zoek naar een leverancier voor zakelijke telecom in Breda? Dan is de kans groot dat je graag zaken doet met een lokale provider die ook in Breda zit. Dat maakt samenwereken een stuk persoonlijker, en je weet dat hulp altijd dichtbij is. 

Zelfstandig provider

Zelfstandig provider

Raffel levert telecom in Breda en omstreken en is net als de bekende spelers in Nederland zelfstandig telecom provider. We ontwikkelen ons eigen telefonieplatform in huis en doen dat inmiddels al meer dan 10 jaar. Maak je gebruik van telecom van Raffel uit Breda. Dan maak je gebruik van het best geteste netwerk! Naast vaste telefonie leveren we ook mobiele telefonie. Uniek hierin is onze vast-mobiel integratie.  

Meer weten over telecom in Breda en omstreken?

Meer weten over telecom in Breda en omstreken?

Ben je op zoek naar een lokale partner met Brabantse mentaliteit? Wil je snelle ondersteuning als je met vragen zit? Neem dan snel contact op en kom er achter wat ons als telecom provider uit Breda zo uniek maakt!

Informatie aanvragen
Of bel ons
076 820 0110
We vertellen je graag alles over onze producten en diensten, offerte dezelfde werkdag in je mailbox!