Internettelefonie maakt veel mogelijk

Telefoneren via Internet

VoIP maakt telefoneren via internet mogelijk

Voice over IP oftewel voip is een manier om via het internet te telefoneren. Doordat de technologische ontwikkelingen de laatste jaren razendsnel zijn gegaan bel je tegenwoordig via het internet, in plaats van via de traditionele telefoonlijnen.

De mogelijkheden van telefoneren via internet

Internettelefonie biedt je oneindig veel mogelijkheden. Zo kun je onder andere heel eenvoudig thuiswerken doordat je met telefoneren via het internet altijd en overal bereikbaar bent via het internet. Daarnaast kun je alle handige functies ook gebruiken op je mobiel, want bij Raffel bieden we namelijk ook mobiele telefonie aan. 

Telefoneren via internet met Pulse

Met behulp van ons gebruikersvriendelijke telefonieplatform ‘Pulse’ krijg je de regie volledig in eigen handen. Jij bepaalt zelf hoeveel gebruikers, toestellen en telefoonnummers je activeert. En je kunt ze altijd weer eenvoudig opzeggen.. Zo zit je nergens aan vast. Bij Raffel betaal je een vast bedrag per maand en krijg je hiermee toegang tot alle functionaliteiten van Pulse. Je hoeft dus nooit bij te betalen voor extra functies. Een greep van de mogelijkheden van Pulse:

  • Conference calls - Met meerdere mensen tegelijk bellen is nog nooit zo makkelijk geweest
  • Call flow – Je bent zelf in staat de route van een belletje te bepalen
  • Callcenter module – Wachtrijen aanmaken, wachttijd-indicatie, medewerkers aan- en afmelden en veel meer is allemaal mogelijk met deze uitgebreide module
  • Keuzemenu – Begeleid je klant naar de juiste persoon
  • Geluidsbestanden – Gebruik bestanden van hogere kwaliteit voor je voicemail, keuzemenu of wachtmuziek
  • Call recording – Kies zelf heel gemakkelijk welke gesprekken je wilt opnemen
  • Hotdesking – Vanuit iedere werkplek het zelfde telefoonnummer hanteren, ook vanuit huis

Dit en veel meer is nu al mogelijk met Pulse. Daarnaast zijn we continu in ontwikkeling met Pulse. Hebben wij een nieuwe functie ontwikkeld? Dan kan iedere gebruiker met het vaste maand tarief hier gebruik van maken.

Laat ons je overtuigen van telefoneren via het internet!

Onze medewerkers staan voor je klaar. Doordat we het telefonieplatform zelf hebben ontwikkeld hebben we een antwoord op iedere vraag. Neem contact op om de voordelen voor jouw bedrijf te bekijken!

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?