Telefoneren kan efficiënter

Telefoneren via PC

Pulse maakt telefoneren via de pc mogelijk

Telefoneren via de pc is een stuk voordeliger dan traditionele telefonie. Bij Raffel zit je niet vast aan ingewikkelde pakketten. Voor een vast tarief per maand krijg je toegang tot alle functies van Pulse. Pulse is een telefonieplatform dat we zelf hebben ontwikkeld om het onze gebruikers nog makkelijker te maken. Hierdoor kun je alle mogelijkheden zelf gebruiken en uitvoeren. Mocht je ergens niet aan uitkomen, onze medewerkers helpen je graag. Met een supportafdeling die 24uur per dag, 7 dagen in de  week voor je klaar staat en altijd een antwoord op je Pulse-gerelateerde vraag heeft.

De voordelen van Pulse

Met Pulse zijn de mogelijkheden van telefoneren via de pc onbeperkt. Wij zijn ons platform continu aan het door ontwikkelen waarbij maatwerk ook mogelijk is. Ieder nieuw ontwikkelde functionaliteit wordt beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers. Neem je naast internettelefonie ook mobiele telefonie af van Raffel, dan zijn voor jou de mobiele functies zoals het doorschakelen en het bellen met je vaste nummer ook mogelijk.

Meer dan alleen telefoneren via de pc

Naast het telefoneren via de pc verzorgen wij ook het internet, hosting en maken wij het mogelijk om in de cloud te werken. Zo heb je één aanspreekpunt en één factuur. Internet bieden we aan op verschillende snelheden, zo kunnen we in alle behoeften voorzien. Met de hosting van Raffel blijft je website altijd online. In het geval van calamiteiten is er altijd een reserve omgeving waar je op kunt terugvallen. Werken in de cloud maakt het mogelijk om je documenten altijd en overal tot je beschikking te hebben en 24/7 beveiligd blijven.

Meer informatie over het telefoneren via de pc

Wij vertellen je graag meer over de voordelen van ons telefonieplatform en de andere diensten die wij aanbieden. Misschien heb je zelf al vragen waar je graag antwoord op wilt hebben. Neem hiervoor contact om met onze specialisten, zij helpen je graag.

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?