Telefoneren via PC

Telefoneren kan efficiƫnter. Kies voor telefoneren via de PC. Snel, eenvoudig en goedkoop.

Bereken je kosten
telefoneren via pc

Pulse maakt telefoneren via de PC mogelijk

Telefoneren via de pc is een stuk voordeliger dan traditionele telefonie. Bij Raffel zit je niet vast aan ingewikkelde pakketten. Voor een vast tarief per maand krijg je toegang tot alle functies van ons telefonieplatform Pulse. Pulse is het platform dat we zelf hebben ontwikkeld om het onze gebruikers nog makkelijker te maken. Pulse is zo gebruiksvriendelijk, dat je zelf eenvoudig je telefooncentrale in de cloud kunt beheren. Kom je ergens niet aan uit? Onze medewerkers helpen je graag. Onze supportafdeling staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Zo krijg je altijd een antwoord op al je Pulse-gerelateerde vragen.

pulse platform

De mogelijkheden van Pulse

Met Pulse zijn de mogelijkheden van telefoneren via de pc onbeperkt. Het Pulse platform is continu in ontwikkeling en wij volgen de markt op de voet. Zo ontwikkelen we regelmatig nieuwe functionaliteiten, die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Zo ben je altijd up-to-date! Neem je naast internettelefonie ook mobiele telefonie af van Raffel, dan zijn voor jou de mobiele functies zoals doorschakelen en het bellen met je vaste nummer vanaf je mobiel ook mogelijk. Heb je geen mobiele telefonie van Raffel maar wil je wel uitbellen met je vaste nummer? Dat kan! Download onze app en ontdek de mogelijkheden.

telefoneren via de pc

Voordelen van telefoneren via de PC

Telefoneren via de pc brengt veel voordelen met zich mee. Het stelt je in staat om flexibel te kunnen werken omdat je nooit vast zit aan een vaste werkplek en vast toestel. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een softphone met een headset. Handig dus wanneer je veel onderweg bent of met flexplekken werkt. Zo blijf je te allen tijde bereikbaar voor je collega’s op het verkorte kiesnummer dat ze gewend zijn en kunnen klanten je bereiken op je zakelijke nummer.

Direct meer weten?

Neem contact op met Dennis. Hij legt je graag uit wat telefoneren via de PC voor jouw bedrijf kan betekenen.