Vast nummer op mobiel: altijd en overal bereikbaar.

Naast vaste telefonie leveren we ook mobiele telefonie. Vaste telefonie en mobiele telefonie zijn standaard geïntegreerd wanneer je een zakelijk mobiel abonnement afsluit. Hierdoor kun jij gebruik maken van een vast nummer op mobiel. 

Bereken je kosten    

Uitbellen met een vast nummer op mobiel

Eén van de meest gebruikte functies van onze vast-mobiel integratie is dat je met je mobiel kunt uitbellen met een vast nummer. Dat geldt voor alle mobiele telefoons die in je abonnement bij Raffel zitten. Van iedere mobiele telefoon of simkaart kun je aangeven of deze moet uitbellen met een vast nummer of met een mobiel 06-nummer. Als je uitbelt met een vast nummer op mobiel bel je uit met een herkenbaar nummer voor je klanten. Dat straalt vertrouwen uit.

Kies met welk nummer je belt. Vast of mobiel

In sommige gevallen wil je juist wél uitbellen met je 06-nummer. Dat kan. Ieder mobiel abonnement bij Raffel heeft een eigen 06-nummer. Dat kan een nieuw nummer zijn of een nummer dat je meeneemt vanaf je huidige provider. Jij bepaalt met welk nummer je uitbelt. Je kunt snel switchen tussen uitbellen met een vast nummer op mobiel of uitbellen met een 06-nummer.

Geen doorschakelkosten met vast nummer op mobiel

Neem je een vast nummer op mobiel bij Raffel dan bespaar je op hoge doorschakelkosten. Doordat binnenkomende oproepen rechtstreeks op jouw mobiele telefoon worden afgeleverd, is er geen doorschakeling meer nodig. Alle oproepen vallen binnen je abonnement en je hoeft hiervoor niet meer apart te betalen. Meerdere mobiele gebruikers? Bepaal middels het belplan welke mobiele telefoon eerst gaat rinkelen. Ook kun je keuzemenu's, wachtrijen en openingstijden instellen met een vast nummer op mobiel. Hier betaal je niets extra's voor.

Bereken je kosten    

Vast nummer op mobiel werkt op iedere mobiele telefoon

Onze vast-mobiel integratie werkt op iedere mobiele telefoon wanneer je een vast nummer op mobiel abonnement afsluit. Dit komt omdat de integratie op de simkaart van Raffel gebeurd. Je hebt dus geen app nodig om te kunnen uitbellen met een vast nummer op mobiel.

De voordelen van een vast nummer op mobiel:

  • Mogelijkheid om uit te bellen met je vaste nummer op mobiel
  • Alle functies van vaste telefonie ook op mobiel
  • Werkt op iedere mobiele telefoon, zonder app!
  • Je betaalt geen hoge doorschakelkosten meer

Meer info over vast nummer op mobiel?

Wil jij graag meer informatie over vaste nummers op mobiel? Neem vandaag nog contact op en we vertellen je er graag meer over! Of bereken online je kosten. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Neem contact op         Bereken je kosten