Vast nummer op mobiel

Vast nummer op mobiel: altijd en overal bereikbaar.

Bij Raffel leveren we zowel vaste als mobiele telefonie. Vaste en mobiele telefonie zijn bij ons standaard geïntegreerd, dat noemen we vast-mobiel integratie. Daardoor kun je gebruik maken van een vast nummer op mobiel.

Bereken je kosten
Uitbellen met een vast nummer op mobiel

Uitbellen met een vast nummer op mobiel

Eén van de meest gebruikte functies van onze vast-mobiel integratie is dat je met je mobiel kunt uitbellen met een vast nummer. Dat geldt voor alle mobiele telefoons die in je abonnement bij Raffel zitten. Van iedere mobiele telefoon of simkaart kun je aangeven of deze moet uitbellen met een vast nummer of met een mobiel 06-nummer. Als je uitbelt met een vast nummer op mobiel bel je uit met het herkenbare kantoornummer. Dat straalt vertrouwen uit. En je voorkomt dat jouw klanten en relaties het directe 06-nummer van medewerkers te zien krijgen en daar in de toekomst naar terugbellen.

Aanpassen of je met vast of mobiel uitbelt

Eenvoudig aanpassen met welk nummer je uitbelt

Maar soms wil je juist wél uitbellen met je mobiele 06-nummer. Dat kan. Ieder mobiel abonnement bij Raffel heeft standaard een eigen 06-nummer. Dat kan een nieuw nummer zijn of een nummer dat je meeneemt (porteert) vanaf je huidige provider. Via onze handige app kun je instellen met welk nummer je uitbelt op je mobiel. Je kunt dus snel switchen tussen uitbellen met een vast nummer op mobiel of uitbellen met een 06-nummer.

Zakelijke oproepen vast en mobiel

Zakelijke oproepen ontvangen op je mobiel

In onze handige online telefooncentrale kun je zelf instellen waar je oproepen aan jouw vaste en mobiele telefoonnummers wilt laten afleveren. Je kunt er voor kiezen om oproepen aan een vast nummer direct op één of meerdere mobiele telefoons te laten afleveren (rinkelen). Daarvoor betaal je geen hoge doorschakelkosten, dankzij de vast-mobiel integratie. En je kunt zelf kiezen of je het nummer van de oorspronkelijke beller in beeld wilt krijgen of het kantoornummer (zodat je weet dat het een oproep aan het vaste kantoornummer is).

Vast nummer op iedere mobiel

Het werkt op iedere mobiel

Onze vast-mobiel integratie werkt op iedere mobiele telefoon. Je kunt dus met iedere mobiele telefoon uitbellen met een vast nummer. Dat komt omdat de integratie op de simkaart gebeurd. Je hebt dus geen app nodig om te kunnen uitbellen met een vast nummer op mobiel.

De voordelen van je vaste nummer op mobiel op een rijtje:

  • Mogelijkheid om uit te bellen met je vaste nummer op mobiel.
  • Alle functies van je vaste telefonie ook op mobiel
  • Werkt op iedere mobiele telefoon, zonder app!
  • Je betaalt geen hoge doorschakelkosten meer

Bestel direct, morgen bellen!

Wil jij ook uitbellen met een vast nummer op je mobiel? Bereken direct je kosten en ontvang vandaag nog een offerte. Als je akkoord gaat heb je de simkaart de volgende dag in huis en geniet je van onze vast-mobiel integratie. Zo ben je overal en altijd bereikbaar via het zakelijke nummer.

Meer info over vast nummer op mobiel?

Wil jij graag meer informatie over vaste nummers op mobiel? Neem vandaag nog contact op en we vertellen je er graag meer over!