Videobellen vanaf je laptop

Het komt steeds vaker voor: thuiswerken. Toch wil je het contact met je collega’s en klanten behouden. Videobellen vanaf je laptop of PC kan daar een belangrijke rol in spelen. Daarom is er Pulse Meet. Het veilige alternatief voor de bekende videoplatforms.


Vraag een demo aan     

Hét alternatief voor de bekende apps

Pulse Meet is het alternatief voor bekende video apps als Zoom en Skype. Pulse Meet is door ons in-huis ontwikkeld in ons zakelijke telefonieplatform Pulse. Het is te gebruiken door iedereen. Ook als je nog geen klant bij ons bent, of geen telefonie van ons afneemt. Zo kan iedereen eenvoudig videobellen met zijn of haar eigen laptop.

Veilig videobellen via je laptop

Doordat we alles in-huis ontwikkelen en we gebruik maken van ons eigen netwerk en servers kun jij veilig videobellen vanaf je laptop. Ons netwerk en servers bevinden zich gewoon in Nederland en deze worden door ons eigen team beheerd. Jij kunt veilig videobellen vanaf je laptop terwijl wij aan de strenge eisen van de AVG voldoen. Mocht je vragen hebben, dan staat onze helpdesk 24/7 voor je klaar. Je wordt altijd persoonlijk geholpen.

Overal videobellen met je laptop

Heb je een overleg met een klant of collega die gebruik maakt van een andere browser? Met Pulse Meet kun je videobellen vanaf je laptop in iedere gewenste browser en overal waar een internetverbinding is. Het werkt zelfs op je mobiel! Je stuurt een link naar degene die je wilt uitnodigen voor de vergadering en middels een code kan diegene vervolgens deelnemen aan het gesprek.

Onbeperkt aantal deelnemers

Met Pulse Meet kun je videobellen met een onbeperkt aantal gebruikers op je laptop. Zo heb je geen limiet op het aantal deelnemers die meedoen aan het videobellen op je laptop. Of je nu met twee, drie of twintig mensen wil vergaderen. Het kan allemaal. Alle externe deelnemers nemen gratis deel aan de vergadering.

Ook videobellen vanaf je laptop?

Neem eens contact op met Ralf. Hij legt je graag uit wat we voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op        Vraag een demo aan