VoIP Breda

Eenvoudig je zakelijke telefonie regelen doe je met VoIP telefonie van Raffel uit Breda. Naast een gebruiksvriendelijk platform profiteer je van lagere kosten en handige functionaliteiten.

Ontdek voip telefonie van Raffel
Dennis zit om de hoek en helpt je graag verder!
Dennis Verpaalen
VoIP platform

All inclusive telefooncentrale in de cloud

Dankzij het VoIP platform van Raffel uit Breda hoef je nooit meer een zakelijke telefooncentrale aan te schaffen. Je profiteert van een complete telefooncentrale in de cloud, voor een vast bedrag per maand. Hierdoor maak je gebruik van een telefooncentrale welke volledig van jou is zonder hoge kosten!

De voordelen van VoIP in Breda:

  • Goedkoop: vast tarief van €4,50 per gebruiker
  • Eenvoudig: snel en simpel zelf de route van een belletje bepalen
  • Bereikbaar: 24/7 service en ondersteuning
  • Flexibel: maandelijks op- en afschalen
Geef mij een gratis demo
VoIP centrale

Wat is er mogelijk met VoIP van Raffel?

De VoIP centrale van Raffel uit Breda zit vol met handige functionaliteiten. Deze zijn eenvoudig zelf te beheren. Als je toch wat hulp kunt gebruiken helpt jouw vaste aanspreekpunt je hierbij. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en mocht er een nieuwe functie bijkomen dan is deze voor iedere klant direct beschikbaar.

VoIP functionaliteiten

Een greep uit de functionaliteiten

  • Geluidsbestanden: Upload zelf geluidsbestanden als een wachtmuziekje of bandje
  • Route bepalen: Bepaal de route van een binnenkomende oproep. Welke telefoon moet eerst af gaan en wanneer moet de oproep naar de voicemail?
  • Openingstijden: Stel eenvoudig de openingstijden in en de telefooncentrale volgt je openingstijden
  • Flexwerken: Thuis werken of aan een ander bureau? Middels hotdesking hoef je nooit meer een toestel handmatig in te stellen als je op een andere plek zit. Al je instellingen gaan automatisch mee

Bekijk meer

Vast & mobiel hand in hand

Voip van Raffel uit Breda gebruik je ook eenvoudig op je mobiele telefoon. Zo kun je met je vaste nummer uitbellen op je mobiel en heb je alle functies van je telefooncentrale altijd bij de hand. En vast-mobiel integratie werkt op ieder toestel want je hebt geen app nodig.

Flexibel en goedkoop

Met VoIP in Breda betaal je een vast laag tarief van €4,50 per toestel per maand. Hiermee maak je gebruik van de volledige online telefooncentrale. Bel je veel? Kies dan voor een bundel met onbeperkt bellen. Je kunt eenvoudig iedere maand op- en afschalen. Bereken hier je kosten voor VoIP telefonie in Breda.

Dennis helpt je graag met overstappen!

Hij zit namelijk bij je om de hoek en helpt je graag verder.