Telefonie over het internet is nog nooit zo makkelijk geweest

VoIP Breda

VoIP telefonie van Raffel uit Breda

VoIP telefonie brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van traditionele telefonie, VoIP telefonie van Raffel uit Breda bied je zelfs nog meer extra’s! Naast de gebruikelijke voordelen zoals een telefooncentrale in de cloud, lagere kosten en meer functionaliteiten bieden we je meer. Denk bijvoorbeeld aan ons online telefonieplatform Pulse. Als zelfstandige provider hebben we dit platform zelf ontwikkeld, speciaal voor het mkb.

VoIP in Breda met het Pulse platform

Ons platform biedt vele voordelen waar geen enkele VoIP aanbieder tegen opgewassen is. Naast de vele functionaliteiten waaronder, conference calls, instellen van een call flow, een callcenter module, een keuzemenu of hotdesking bieden wij ook de mogelijkheid aan om alle vestigingen van een bedrijf op één platform te laten werken (ook over de grens). Hierdoor belt iedereen via hetzelfde platform voor dezelfde lage prijs. In het Pulse platform regel je alles zelf op een eenvoudige manier. En voor al die functionaliteit rekenen we slechts €4,50 per maand, per aangesloten toestel. Hiermee heb je toegang tot alle mogelijkheden die Pulse jou biedt en zit je niet met verborgen kosten.

VoIP buiten Breda met je mobiel

Ben je even niet op kantoor? Geen probleem! Met onze vast-mobiel integratie kun je toch genieten van de voordelen van VoiP, maar dan op je mobiele telefoon. Net als met de vaste toestellen is het mogelijk om het Pulse platform in te zetten voor je mobiele telefoon. Hierdoor zijn allerlei handige functionaliteiten mogelijk. Zo kun je doorgeschakeld worden naar je mobiele telefoon zonder de hoge kosten die hier doorgaans mee gepaard gaan. Ook is het mogelijk om met je vaste nummer te bellen vanaf je mobiel en kun je ook doorverbinden vanaf je mobiele telefoon. Ons platform bevat nog veel meer mogelijkheden die jouw werk efficiënter en voordeliger maakt. Daarnaast kun je 24/7 rekenen op onze ondersteuning.

Meer informatie over VoIP telefonie in Breda

Wij vertellen je graag welke functies voor jou van grote waarde kunnen zijn. Heb je nog andere vragen neem dan contact op zodat wij jou van dienst kunnen zijn.

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?