VoIP provider Nederland

Kleine provider, grootse service

Bereken je kosten    

Raffel: jouw VoIP provider in Nederland

Op zoek naar een betrouwbare voip provider in Nederland? Welkom bij Raffel! We zijn het alternatief voor de grote telecomproviders en helpen je graag zoals we zelf ook geholpen willen worden. Snel, vakkundig en zonder uren in de wacht te staan. We ontwikkelden ons eigen VoIP platform genaamd Pulse. Met alle functionaliteiten die je als MKB’er nodig hebt, en eenvoudig zelf te beheren.

Wat maakt ons als VoIP provider zo uniek in Nederland?

Zoek je naar een voip provider in Nederland, dan vind je er zeker honderd. Waarom zou je voor Raffel kiezen? Dat leggen we je graag uit:

  • We zijn al tien jaar een zelfstandig voip provider in Nederland. Dus geen nietszeggend onderdeel van een grote provider.
  • Ons Pulse cloudtelefonie platform is in-huis ontwikkeld. En omdat we het zelf ontwikkelen kennen we het van A tot Z, en kunnen we dus al je vragen beantwoorden.
  • Bij Raffel kiezen we voor eenvoud. Een super gebruiksvriendelijk platform. En kom je er toch even niet uit? Dan zijn we 24/7 bereikbaar voor hulp. Gewoon telefonisch.
  • Je betaalt nooit teveel. Want je krijgt voor een vast bedrag per maand toegang tot alle functionaliteiten van ons voip platform. En gesprekken? Je kunt onbeperkt bellen, of kiezen om per seconde te betalen.

Je ziet, we zijn hét alternatief voor de voip providers in Nederland. Betaalbaar, betrouwbaar en een goede service.

Vraag een demo aan    

Meer weten?

Neem dan contact op met Ralf. Hij helpt je graag verder. 

Neem contact op        Bereken je kosten