Voip softphone

Bellen met je laptop of PC? Gebruik een voip softphone! Een softphone is de benaming voor een app die je op je PC, laptop, tablet of mobiele telefoon kunt installeren. Een voip softphone gebruik je dus als een normaal toestel maar dan op je PC of laptop!

Bereken je kosten    

Welke voip softphone moet je kiezen?

Voip softphones zijn er genoeg. Maar welke voip softphone kun je het beste gebruiken? Sommige aanbieders werken middels een abonnement structuur en andere zijn gratis. Wij raden drie ‘soorten’ voip softphones aan: Bria, ZoiPer en Linphone. Al deze voip softphones kun je koppelen aan voip telefonie van Raffel. Liever zonder aparte app werken? Gebruik dan onze eigen webphone.

Meer over de webphone    

Bria

Bria van CounterPath wordt door veel van onze klanten gebruikt als voip softphone. Wanneer je voor Bria kiest raden we aan om de Bria Solo te gebruiken. Er zijn hier twee varianten op. De Bria Solo en de Bria Solo Free. De Bria Solo Free is gratis. Let wel, met deze variant kun je niet doorverbinden. Bria download je hier.

ZoiPer

De voip softphone van ZoiPer kent een gratis (niet-commerciële) licentie en een ‘’one time purchase’’ licentie. Om alle functionaliteiten van de voip softphone te gebruiken heb je de betaalde versie nodig. De aanschafkosten hiervan zijn eenmalig. De voip softphone van ZoiPer download je hier.

Linphone

Linphone is een open source, gratis app. Een voip softphone oplossing die geschikt is voor een mobiel, Mac of PC. Deze software is wat moeilijker te installeren maar wel volledig gratis! Je download hem hier.

Meer weten over voip softphones?

Wil je meer informatie over voip of softphones? Dennis helpt je graag verder!

Neem contact op