Maak gebruik van het meest innovatieve telefonieplatform!

VoIP telefooncentrale

Jouw VoIP telefooncentrale in de cloud

Zeg maar dag tegen de dure telefooncentrale in je meterkast! Met de VoIP telefooncentrale van Raffel beheer je eenvoudig je telefonie in de cloud. En je profiteert optimaal van onze innovaties, want onze voip telefoocentrale is continu in ontwikkeling.

Pulse: de VoIP telefooncentrale van Raffel

Maak kennis met Pulse, onze VoIP telefooncentrale in de cloud. Wat ons betreft is Pulse de nieuwe manier van zakelijke communicatie. De VoIP telefooncentrale Pulse is volledig door ons zelf ontwikkeld en daardoor kennen we het platform door en door. Binnen Pulse profiteer je van handige functionaliteiten die voor iedere gebruiker voor een vast bedrag per maand onbeperkt beschikbaar zijn.

Meest uitgebreide VoIP telefooncentrale

Pulse is de meest uitgebreide VoIP telefooncentrale op de markt. Alles functies die je als MKB’er nodig hebt vind je terug in onze VoIP telefooncentrale. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Vast & mobiel standaard geïntegreerd.
  • Eenvoudig op- en afschalen, je kunt elke maand je abonnement aanpassen en daarmee is de VoIP telefooncentrale zeer flexibel.
  • Flexwerken is geen probleem meer. Door middel van hotdesking kun je overal aan- en afmelden. Je oproepen, nummers en instellingen verhuizen vanzelf mee.
  • Besparen op gesprekskosten en abonnementskosten. En omdat de VoIP telefooncentrale in de cloud staat hoef je niet te investeren in een dure centrale en het onderhoud daarvan.

Dit en nog veel meer is mogelijk met Pulse.

Meer weten over de VoIP telefooncentrale van Raffel?

Wil je graag weten wat er nog meer mogelijk is met Pulse: De VoIP telefooncentrale voor MKB Nederland? Neem snel contact op. We vertellen je er graag meer over. Of bereken direct wat je maandelijkse kosten zijn.

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?