VoIP telefooncentrale

Maak jij al gebruik van het meest innovatieve telefonieplatform? Ontdek onze voip telefooncentrale vol met innovatieve functionaliteiten.

Bereken je kosten

Jouw VoIP telefooncentrale in de cloud

Zeg maar dag tegen de dure telefooncentrale in je meterkast! Met de VoIP telefooncentrale van Raffel beheer je eenvoudig je telefonie in de cloud. En je profiteert optimaal van onze innovaties, want onze voip telefoocentrale is continu in ontwikkeling.

Meest uitgebreide VoIP telefooncentrale

Onze voip telefooncentrale is de meest uitgebreide centrale op de markt. Alles functies die je als MKB’er nodig hebt vind je terug in onze VoIP telefooncentrale. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Vast & mobiel standaard geïntegreerd.
  • Eenvoudig op- en afschalen, je kunt elke maand je abonnement aanpassen en daarmee is de VoIP telefooncentrale zeer flexibel.
  • Flexwerken is geen probleem meer. Door middel van hotdesking kun je overal aan- en afmelden. Je oproepen, nummers en instellingen verhuizen vanzelf mee.
  • Besparen op gesprekskosten en abonnementskosten. En omdat de VoIP telefooncentrale in de cloud staat hoef je niet te investeren in een dure centrale en het onderhoud daarvan.

Ook je eigen VoIP telefooncentrale in de cloud?

Dennis helpt je hier graag mee verder. Neem vandaag nog contact met hem op.