Kom nu meer te weten over VoIP!

Wat betekent VoIP

Wat betekent VoIP nou eigenlijk?

VoIP staat voor Voice Over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet een telefoongesprek te voeren. Doordat gebruik gemaakt wordt van een standaard protocol is het mogelijk om over de hele wereld met elkaar te communiceren. VoIP is dus met andere woorden internettelefonie.

VoIP van Raffel

Met VoIP van Raffel kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid van ons netwerk en ben je zelfs bereikbaar wanneer er een internetstoring is. Daarnaast kun je rekenen op 24-uurs support. Om nog beter antwoord te kunnen geven op de vraag “Wat betekent VoIP?” zetten we een aantal voordelen op een rijtje.

  • Er zijn veel meer mogelijkheden dan traditionele telefonie
  • Thuiswerken met het zelfde nummer is mogelijk
  • Het is voordeliger
  • Doorschakelen naar zowel vaste als mobiele telefoons

VoIP heeft dus veel meer te bieden dan traditionele telefonie. Daarnaast maakt Raffel gebruik van het telefonieplatform Pulse wat al deze mogelijkheden toegankelijker maakt.

Wat betekent Pulse voor VoIP?

Doordat VoIP volgens een standaard protocol moet werken maakt men vaak gebruik van dezelfde systemen. Bij Raffel hebben we echter ons eigen platform ontwikkeld genaamd Pulse. Wat betekent dit platform voor VoIP? Met dit platform worden alle denkbare functies mogelijk gemaakt en heb jij de regie volledig in eigen hand. Je kunt bij ons rekenen op een vaste lage prijs waarmee je gebruik mag maken van alle beschikbare functies van Pulse. Functies die nog in ontwikkeling zijn zullen uiteindelijk ook tot je beschikking komen. Groeit je bedrijf hard dan is opschalen zo geregeld. Met behulp van Pulse kun je dit heel eenvoudig zelf instellen. Mocht je er toch niet helemaal aan uitkomen dan staan wij voor je klaar!

Bij vragen helpen we je graag!

Is de vraag “Wat betekent VoIP” nog niet duidelijk genoeg beantwoord? Neem dan contact op zodat wij jou verder kunnen toelichten waarom VoIP van Raffel de beste keuze is. Naast VoIP bieden wij ook internet, mobiele telefonie, cloud en hosting aan. Zo heb je één aanspreekpunt en één factuur.

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?