Kom nu meer te weten over VoIP!

Wat betekent VoIP

Wat betekent VoIP?

VoIP staat voor Voice Over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet een telefoongesprek te voeren. VoIP is dus met andere woorden internettelefonie.

VoIP van Raffel

Met VoIP van Raffel kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid van ons eigen netwerk. Mocht er onverhoopt toch nog een storing zijn op de vaste internetverbinding, dan kun je altijd nog gebruik maken van onze mobiele abonnementen. Zo blijf je altijd verzekerd van ‘uptime’. Daarnaast kun je rekenen op 24-uurs support. Om nog beter antwoord te kunnen geven op de vraag “Wat betekent VoIP?” zetten we een aantal voordelen op een rijtje.

  • Je hebt geen telefooncentrale meer nodig, maar belt voordelig via de 'cloud'
  • Je bent altijd up-to-date met de nieuwste functionaliteiten in de cloud telefooncentrale
  • Je kunt mobiele telefonie en vaste telefonie combineren met vast-mobiel integratie
  • Je bent flexibel want je betaalt een vast bedrag per toestel, per maand
  • Je bespaart op je gesprekskosten, en kunt zelfs onbeperkt bellen

Dit en veel meer is mogelijk met VoIP.

Pulse: jouw online telefooncentrale

Voip van Raffel betekent dat je gebruik maakt van onze online telefooncentrale ‘Pulse’. Pulse is wat ons betreft de nieuwe standaard in zakelijk bellen. Het zit vol met innovatieve functionaliteiten die eenvoudig te beheren zijn. Met dit platform worden alle denkbare functies mogelijk gemaakt en heb jij de regie volledig in eigen hand. Je kunt bij ons rekenen op een vaste lage prijs waarmee je gebruik mag maken van alle beschikbare functies van Pulse. Nooit extra bijbetalen voor extra functionaliteiten dus. En ook alle nieuwe functionaliteiten komen automatisch gratis voor je beschikbaar. Groeit je bedrijf hard dan is opschalen zo geregeld: met een paar muisklikken voeg je extra gebruikers en toestellen toe. Je regelt het allemaal eenvoudig zelf in Pulse. Mocht je er toch niet helemaal aan uitkomen dan staan wij voor je klaar!

Bij vragen helpen we je graag!

We hopen dat we de vraag “Wat betekent VoIP” voor je hebben beantwoord. Heb je nog vragen? Neem dan contact op zodat wij jou verder kunnen toelichten waarom VoIP van Raffel de beste keuze is.

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?