Wat betekent VoIP

Voip telefonie. Het is een term die vaak voorbij komt. Maar wat betekent voip nu eigenlijk? Wat kun je ermee en wat zijn de voordelen?

Bereken je kosten    

Waar staat VoIP precies voor?

VoIP staat voor Voice Over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet een telefoongesprek te voeren. VoIP is dus met andere woorden internettelefonie. Bellen met Voip maakt het je een stuk gemakkelijker. Met ons voip platform Pulse bel je via de Cloud, zodat je geen dure telefooncentrale meer hoeft aan te schaffen.

VoIP van Raffel

Met VoIP van Raffel kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid van ons eigen netwerk. Mocht er onverhoopt toch nog een storing zijn op de vaste internetverbinding, dan kun je altijd nog gebruik maken van onze mobiele abonnementen. Zo blijf je altijd verzekerd van ‘uptime’. Daarnaast kun je rekenen op 24-uurs support. Om nog beter antwoord te kunnen geven op de vraag “Wat betekent VoIP?” zetten we een aantal voordelen op een rijtje.

  • Je hebt geen telefooncentrale meer nodig, maar belt voordelig via de 'cloud'
  • Je bent altijd up-to-date met de nieuwste functionaliteiten in de cloud telefooncentrale
  • Je kunt mobiele telefonie en vaste telefonie combineren met vast-mobiel integratie
  • Je bent flexibel want je betaalt een vast bedrag per toestel, per maand
  • Je bespaart op je gesprekskosten, en kunt zelfs onbeperkt bellen

Pulse: jouw online telefooncentrale

Voip van Raffel betekent dat je gebruik maakt van onze online telefooncentrale ‘Pulse’. Pulse is wat ons betreft de nieuwe standaard in zakelijk bellen. Het zit vol met innovatieve functionaliteiten die eenvoudig te beheren zijn. Met dit platform worden alle denkbare functies mogelijk gemaakt en heb jij de regie volledig in eigen hand. Je kunt bij ons rekenen op een vaste lage prijs waarmee je gebruik mag maken van alle beschikbare functies van Pulse. Nooit extra bijbetalen voor extra functionaliteiten dus. En ook alle nieuwe functionaliteiten komen automatisch gratis voor je beschikbaar. Groeit je bedrijf hard dan is opschalen zo geregeld: met een paar muisklikken voeg je extra gebruikers en toestellen toe. Je regelt het allemaal eenvoudig zelf in Pulse. Mocht je er toch niet helemaal aan uitkomen dan staan wij voor je klaar!

Vraag een demo aan    

Nog meer weten over VoIP?

Neem contact op met Ralf. Hij geeft je graag nog meer uitleg over VoIP telefonie van Raffel.

Neem contact op       Bereken je kosten