Zakelijk VoIP bellen

Zakelijk voip bellen 3.0, dat doe je in de cloud bij Raffel. Flexibel, voordelig en eenvoudig!

Bereken je kosten    

Zakelijk VoIP bellen doe je met Raffel

Wil jij als ondernemer graag zakelijk VoIP bellen zonder gedoe en ingewikkelde contracten? Dan ben je bij Raffel aan het goede adres. Raffel uit Breda is dé innovatieve provider, gespecialiseerd in zakelijk VoIP bellen. Neem vandaag nog contact op met dé persoonlijke provider uit Breda of vraag snel en eenvoudig een offerte aan!

Zakelijk VoIP bellen maar dan anders

Kies je ervoor om zakelijk VoIP te bellen via Raffel, dan kies je voor persoonlijke aandacht. Bij ons ben je geen nummer. In plaats van gebruik te maken van bestaande platformen ontwikkelden we dat van ons zelf. Het zelf bouwen van een platform heeft geresulteerd in Pulse. Pulse is ons eigen voip platform met alle functionaliteiten die je nodig hebt, en wat je zelf eenvoudig kunt beheren. Het is gemaakt voor en met onze klanten. Zo hebben we zakelijk VoIP bellen naar een hoger niveau weten te tillen. Je profiteert voor een vast bedrag per maand van vele handige functionaliteiten.

Welke voordelen heeft zakelijk VoIP bellen van Raffel?

Zakelijk VoIP bellen van Raffel kent vele voordelen ten opzichte van de grote spelers in de markt.  Voordelen die voor ons heel normaal zijn:

  • Pulse is het meest uitgebreide platform op de markt, alles wat je nodig hebt om zakelijk VoIP te bellen vind je in jouw eigen online telefooncentrale.
  • Voor slechts €6,25 per maand, per toestel maak je onbeperkt gebruik van alle functionaliteiten. Geen verassingen op je factuur!
  • Pulse is eenvoudig zelf te beheren. Kom je er zelf toch niet uit? Dan staat onze helpdesk 24/7 voor je klaar om je te helpen.
  • Flexwerken is met zakelijk VoIP bellen van Raffel geen probleem meer. Door middel van hotdesking kun je overal aan-en afmelden. Je oproepen, nummers en instellingen verhuizen vanzelf mee.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact op met Ralf. Hij legt je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op        Bereken je kosten