Zakelijke telefonie Nederland

De meest gebruiksvriendelijke telefonie oplossing van het land? Dat is zakelijke telefonie van Raffel. Dé meest persoonlijke provider in Nederland!

Bereken je kosten    

Zakelijke telefonie in Nederland van Raffel

Raffel biedt zakelijke telefonie in Nederland aan. De zakelijke telefonie van Raffel bestaat uit telefonieplatform Pulse. Pulse maakt gebruik van de technologie “Voice over IP”. Beter bekend als VoIP. In plaats van bellen via traditionele telefonie, wordt er gebruikt gemaakt van een virtuele telefooncentrale in de cloud. De zakelijke telefonie voor Nederland verloopt dan dus via het internet.

Waarom zakelijke telefonie van Raffel?

Het telefonieplatform Pulse van Raffel biedt veel voordelen voor de zakelijke telefonie. Zo zijn de kosten aanzienlijk lager dan de traditionele vorm van telefonie en is er al een all-in abonnement vanaf €6,25 per gebruiker. Hieronder volgen de verdere voordelen van zakelijke telefonie met VoIP.

  • Omdat Pulse door onszelf is ontwikkeld kennen we het door en door. Voor vragen kan je 24/7 bij ons terecht. Ook de ondersteuning met bijvoorbeeld updates en de nieuwste software is een garantie.
  • Aanschaf van een fysieke telefooncentrale, onderhoud en beheer hiervan is niet meer nodig. Ook het bellen via internet is goedkoper dan via de telefooncentrale.
  • Veel functionaliteiten: Pulse beschikt over uitgebreide mogelijkheden om zo de beste gebruikerservaring te bieden. Keuzemenu’s, wachtstanden en de routes van de gesprekken zijn makkelijk te beheren. Bellers worden niet oneindig doorverbonden en krijgen niet meer de verkeerde persoon of afdeling aan de lijn. Met Pulse ben je optimaal bereikbaar.
  • Door het bellen over internet worden je gesprekskosten een stuk lager.

Bel Ralf!

Ralf helpt je graag met overstappen.

Neem contact op        Vraag een offerte aan