De meest gebruiksvriendelijke oplossing

Zakelijke telefonie Nederland

Zakelijke telefonie in Nederland van Raffel

Raffel biedt zakelijke telefonie in Nederland aan. De zakelijke telefonie van Raffel bestaat uit telefonieplatform Pulse. Pulse maakt gebruik van de technologie “Voice over IP”. Beter bekend als VoIP. In plaats van bellen via traditionele telefonie, wordt er gebruikt gemaakt van een virtuele telefooncentrale in de cloud. De zakelijke telefonie voor Nederland verloopt dan dus via het internet.

Wat zijn de voordelen van zakelijke telefonie Nederland?

Het telefonieplatform Pulse van Raffel biedt veel voordelen voor de zakelijke telefonie. Zo zijn de kosten aanzienlijk lager dan de traditionele vorm van telefonie en is er al een all-in abonnement vanaf €4,50 per gebruiker. Hieronder volgen de verdere voordelen van zakelijke telefonie met VoIP.

  • Omdat Pulse door onszelf is ontwikkeld kennen we het door en door. Voor vragen kan je 24/7 bij ons terecht. Ook de ondersteuning met bijvoorbeeld updates en de nieuwste software is een garantie.
  • Aanschaf van een fysieke telefooncentrale, onderhoud en beheer hiervan is niet meer nodig. Ook het bellen via internet is goedkoper dan via de telefooncentrale.
  • Veel functionaliteiten: Pulse beschikt over uitgebreide mogelijkheden om zo de beste gebruikerservaring te bieden. Keuzemenu’s, wachtstanden en de routes van de gesprekken zijn makkelijk te beheren. Bellers worden niet oneindig doorverbonden en krijgen niet meer de verkeerde persoon of afdeling aan de lijn. Met Pulse ben je optimaal bereikbaar.
  • Door het bellen over internet worden je gesprekskosten een stuk lager.

Direct een offerte ontvangen? Klik dan hier.

Wil je meer weten over zakelijk telefonie Nederland bij Raffel?

Heb je vragen over zakelijke telefonie of wil je meer informatie over de diensten en producten die we aanbieden? Neem dan contact op met een van onze experts. Ook voor vragen over internet, cloud en hosting kun je terecht bij onze helpdesk.

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?