Zoho voip

Uitbellen met één klik, direct een relatiekaart openen, meteen gespreksnotities maken en deze opslaan? Dat kan met Zoho VoIP. Je koppelt ons VoIP platform eenvoudig aan het CRM van Zoho. Zo combineer je Zoho met VoIP, en de koppeling is gratis!

Bereken je kosten    

Zoho VoIP: Bellen met slechts één klik

Wanneer je Zoho met ons VoIP platform koppelt kun je uitbellen met één muisklik. Dat noemen we ook wel: ‘click2dial’. Dit wil zeggen dat je bijvoorbeeld via de klantenkaart van je klant op de groene telefoonhoorn klikt en jouw toestel vervolgens zelf uit gaat bellen. Zo hoef je dus nooit meer eindeloos te zoeken naar telefoonnummers, of ze over te typen in het scherm van je toestel.

Direct een relatiekaart openen met Zoho VoIP

Zodra een relatie naar jouw bedrijf belt kun je met de Zoho VoIP koppeling meteen de relatiekaart openen. Er verschijnt rechts onderin je scherm een pop-up met de gegevens van de beller. Als je hierop klikt opent de relatiekaart direct, maar je kunt vanuit de Zoho VoIP pop-up ook meteen een follow-up actie in het Zoho CRM zetten.

Gespreksnotities in Zoho VoIP maken

Binnen de Zoho VoIP koppeling kun je direct gespreksnotities maken. Je hoeft dus niet meer eerst een blad vol te kladden om het daarna ergens over te typen. super handig natuurlijk wanneer je erg druk bent. Zo werk Zoho VoIP voor jou!

Ook gebruik maken van de Zoho VoIP koppeling?

Neem dan contact op met Ralf. Hij helpt je graag met het koppelen van Zoho en VoIP. Of bereken online je kosten en ontvang een offerte op maat.

Neem contact op         Bereken je kosten