altijd online,
zonder zorgen.

Met ons snelle, stabiele en betrouwbare internet ben je altijd online, zonder zorgen. Ook als je onderweg of op locatie verbinding nodig hebt.

Vraag een offerte aan
Advies nodig? Bel Dennis op 085 024 3000.

Overal een snelle verbinding

Overal in Nederland leveren we supersnelle verbindingen via VDSL. Dat is de ‘next gen’ opvolger van ADSL, over het vertrouwde kopernetwerk dus. We leveren zowel VDSL (50 Mbit/s) als VVDSL (100 Mbit/s). Stabiel, snel, betrouwbaar, welk pakket je ook kiest! Ook geschikt voor ondernemingen met eigen serverruimte en veel werkplekken.

Glasvezel

Is VDSL je niet snel genoeg? Of ga je voor een hogere betrouwbaarheid? Kies dan voor de extreme bandbreedte van glasvezel, met snelheden van 100 Mbit/s tot wel 10 Gb/s! Raffel levert dit supersnelle internet via alle grote glasvezelnetwerken van Nederland. Bijvoorbeeld Reggefiber, KPN, Tele2, Eurofiber en diverse lokale glasvezelinitiatieven. En heb je nog geen glasvezel aansluiting, dan zorgen we dat die er komt.

Vraag een offerte aan

Backup via 4G

Een storing op je vaste verbinding kan altijd voorkomen. Daarop ben je liever voorbereid. Automatisch en zonder uitval geniet je bij Raffel van een backup verbinding via ons 4G netwerk. En anders dan bij andere providers mag je deze simkaart gewoon gebruiken om je hele netwerk van internet te voorzien.

Meer over 4G backup

WiFi dat overal werkt

WiFi van Raffel werkt altijd en overal voor je. In elk hoekje en gaatje van je bedrijfspand. We hebben professionele oplossingen met meerdere zenders indien nodig. Zo kun je zelf van je eigen WiFi netwerk genieten of kun je je gasten hiervan gebruik laten maken. WiFi wordt altijd professioneel voor je geïnstalleerd door een van onze specialisten.

Vraag een offerte aan
Mark Smulders De Vinq

"Korte lijnen en geen loze beloftes"

Mark maakte samen met veel van zijn collega’s al langer gebruik van een telefoonsysteem. Door groei en intensiever gebruik van het systeem, voldeed het niet meer aan de wensen die zij hadden. In zijn zoektocht naar een nieuw systeem dat wél goed overzicht kon bieden stuitte hij op Pulse. Dit was rond september 2020. Inmiddels zijn we verder in de tijd en maken ze bij De Vinq dagelijks gebruik van het systeem. En is de klant-leverancier relatie uitgegroeid tot een heuse samenwerking.

Lees het hele verhaal

combineer alles
dat we in huis
hebben

Eén provider die alles voor je regelt. Vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en cloud. Wel zo handig.

Zakelijke telefonie

Samenwerken in de cloud

Overal en altijd online

Vragen over internetverbindingen?

Dennis helpt je graag verder!

Stuur hem een mailtje of bel hem direct op 085 024 3000