Laat je bedrijf door ons hacken

Met een gratis pentest checken we hoe het gesteld is met jouw cybersecurity.
 

Direct een gratis pentest aanvragen

 Blijf hackers een stap voor

 Weet wat je kwetsbaarheden zijn

 Krijg bruikbare beveiligingsadviezen 

Gratis pentest
Test je cybersecurity


Zijn jouw systemen voldoende beveiligd zodat je hackers buiten de deur kunt houden? Laat een gratis pentest uitvoeren en ontdek hoe sterk jouw cybersecurity is.

Wat is een Pentest?

Een penetratietest, afgekort als pentest, is een gecontroleerde aanval waarmee we jouw netwerkbeveiliging en systemen controleren. Het doel van de pentest is het blootleggen van zwakke plekken en kwetsbaarheden, voordat kwaadwillende hackers dat kunnen doen. De pentest wordt uitgevoerd door onze ethische hackers. Dat zijn beveiligingsexperts die de rol aannemen van een aanvaller en proberen om jouw systeem binnen te dringen. Op basis van de bevindingen ontvang je een adviesrapport met maatregelen die je kunt nemen om je beter te wapenen tegen cyberaanvallen. 

GRATIS Pentest aanvragen (10-50 werkplekken)

Gratis-pentest

Krijg inzicht in jouw beveiligingsrisico's  

Vraag direct jouw gratis pentest aan 


Heb je 10 tot 50 werkplekken* en wil je méér inzicht in je ICT-beveiliging? Vraag direct een gratis pentest aan. Wij brengen jouw digitale kwetsbaarheden in kaart en geven je uitleg over je beveiligingsrisico's. 

Vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op voor het maken van afspraak voor een intakegesprek. 
 
* Meer dan 50 werkplekken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct contact? 
Bel Remco! 

Bel naar 085-024 2000

Splits e-mailadressen met een komma.