ICT-beveiliging voor bedrijven

Wij beschermen je bedrijf tegen cyberdreigingen en houden hackers buiten de deur.
 

Vertel me meer over ICT-beveiliging

  15+ jaar ervaring in ICT-beveiliging

 Trusted advisor ICT-veiligheid

 ICT-veiligheidsscan en pentest 

Wij verzorgen jouw  
ICT-beveiliging


We zeggen het maar eerlijk: veel systemen zijn slecht beveiligd. Zeker bij het mkb. Kennis van ICT-veiligheid ontbreekt vaak en de noodzaak van beveiligingsmaatregelen wordt niet altijd gevoeld. Maar je moet er toch niet aan denken dat je gehackt wordt. De zorgen die dat met zich meebrengt en de reputatieschade. Veel ellende kun je voorkomen door ervoor te zorgen dat je ICT-beveiliging op orde is. En dat begint bij inzicht. Een beveiligingsscan uit laten voeren is dus helemaal geen slecht idee! 

Ben jij benieuwd naar de status van jouw ICT-beveiliging? Of je makkelijk gehackt kan worden? En wil je advies krijgen ter verbetering van jullie cyberweerbaarheid? Doe dan onze ICT-veiligheidsscan en zorg dat je zorgeloos kunt werken.

Uitgebreide ICT-veiligheidsscan aanvragen

ICT-beveiliging

ICT-beveiliging, zo doen we het

Trusted-advisor-ICT-veiligheid

Trusted advisor

Sinds 2007 verzorgen we voor onze klanten de ICT-beveiliging. We hebben daardoor veel expertise op het gebied van ICT-veiligheid opgebouwd. 

ICT-beveiliging-scan

ICT-veiligheidsscan

We lichten jouw hele ICT-omgeving door. Van hardware tot software en van netwerk tot werkplek. Inclusief koppelingen met externe netwerken. 

ICT-beveiligingsadvies

Advies op maat

Op basis van de uitkomsten van de ICT-veiligheidsscan ontvang je een uitgebreid beveiligingsadvies waarmee je jouw bedrijf kunt beschermen.

Gelaagde-ICT-beveiliging

Cyberweerbaarheid

We ontwerpen een gelaagde beveiliging voor jouw specifieke omgeving en optimaliseren zo jouw cyberweerbaarheid.

Inzicht-in-cyberrisico's

Meer inzicht, meer begrip

Inzicht in de beveiligingsrisico's zorgt voor meer begrip voor de maatregelen bij medewerkers. Deze zullen daardoor beter nageleefd worden.

24-7-support-ict-beveiliging

24/7 service & support

Als je dat wilt, zijn we er altijd voor je. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zo weet je zeker dat je er nooit alleen voor staat. Wel zo'n gerust gevoel.

Snel inzicht in je beveiligingsrisico's?

Vraag een gratis pentest aan.

Meer informatie of een ICT-beveiligingsscan aanvragen?


Wil je weten hoe wij je kunnen ondersteunen bij jouw ICT-beveiliging? Of wil je een uitgebreide ICT-beveiligingsscan aanvragen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 


Direct contact? 
Bel Arthur! 

Bel naar 085-024 2000

Splits e-mailadressen met een komma.