ICT-beheer en hosting

Softwarehosting en beheer: wij zorgen dat jouw (maatwerk-)systeem draait. Altijd. Overal.
 

ICT-beheer en hosting, zo doen we dat

  15+ jaar ervaring met complexe software

  Sterke focus op techniek

  Flexibele en persoonlijke service

Complexe ICT  
ICT-beheer en hosting

 
Je hebt supercomplexe bedrijfssoftware. Die is verknoopt met andere pakketten, draait op meerdere servers en/of wordt gebruikt vanaf verschillende locaties. Het systeem is cruciaal voor je bedrijfsvoering, maar je mist de kennis om het zelf te hosten en je ICT-omgeving te onderhouden. Raffel helpt je graag verder.  

Wij bieden sinds 2007 maatwerk softwarehosting en -beheer. Voor complexe bedrijfssoftware die meer nodig heeft dan standaard hosting. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.  

Kennismakingsgesprek aanvragen

ICT-beheer-en-hosting

ICT-beheer en hosting, zo doen wij het 

Beheer-complexe-ICT-omgeving

Complexe ICT-omgeving?

Daar worden onze techneuten heel blij van. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en hebben voor ieder ICT-vraagstuk een oplossing

ICT-beheer-en-hosting

Volledig ICT-beheer

Wij ontzorgen je. We nemen je het volledige beheer incl. koppelingen tussen applicaties uit handen en monitoren je systemen proactief. 

Cyberveiligheid

Goed beveiligd

Cyberveiligheid staat bij ons voorop. Met o.a. netwerksegmentatie en end-to-end encryption zorgen we ervoor dat jouw systemen veilig blijven.

Hosting-in-Nederland

In Nederland gehost

We verzorgen de hosting op snelle servers die gewoon in Nederland staan en aan alle Nederlandse regelgeving (AVG) voldoen.

Ervaring-met-complexe-ICT-omgeving

Bewezen ervaring

Sinds 2007 beheren wij complexe ICT-omgevingen van vele bedrijven. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en expertise opgebouwd.

Support-ICT-beheer-24-7-bereikbaar

24/7 bereikbaar

Als je dat wilt, zijn wij 24/7 beschikbaar voor je. Zo weet je zeker dat je bij eventuele calamiteiten er nooit alleen voor staat.

Meer weten over ICT-beheer en hosting?


Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Samen kijken we waar je behoeften op het gebied van ICT en hosting liggenen wat Raffel daarin voor jou kan doen.

Vragen over ICT-beheer

Direct contact? 
Bel Max! 

Bel naar 085-024 2000

Splits e-mailadressen met een komma.