Over ons

Raffel, de persoonlijke provider

Raffel, de persoonlijke provider

Wij doen het graag anders. En helpen je zoals we zelf ook graag geholpen willen worden: snel en vakkundig. Zonder uren in de wacht als je een vraag hebt. Of vakjargon dat niemand begrijpt. Jij onderneemt. Wij zorgen voor de rest.

 

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummer. En dat maken we waar. Ons jonge team verdiept zich in jouw bedrijf, werk en wensen. En zoekt daar innovatieve oplossingen bij die jou daadwerkelijk verder helpen. Die persoonlijke benadering houdt niet op na oplevering: je kunt altijd direct terecht bij jouw vaste contactpersoon. Een provider met een gezicht. Wel zo prettig.

 

Bereikbaar

Een kleine provider met grootse service. Wij zijn zelf ook MKB’ers en weten wat onze klanten van ons verwachten: bereikbaarheid en een snel antwoord op alle vragen. Oók als die vragen even niet direct gaan over door ons geleverde diensten of producten. We staan altijd voor je klaar. Punt.

 

Eigen netwerk

Ondernemen zonder zorgen. Raffel maakt het mogelijk. Als totaalaanbieder leveren we al onze diensten – ook de mobiele telefonie – via ons eigen netwerk. Je bent dus nooit afhankelijk van een derde partij: Raffel regelt alles. Zo kunnen we ook makkelijker innoveren en snel inspelen op jouw (maatwerk)wensen. Als zelfstandig provider staan we onder toezicht van de Autoriteit Consument & Markt. Het transportnetwerk (Autonoom Systeem) van Raffel is bekend onder AS-Nummer AS200191, en ons telecom netwerk onder operator code “RFFL”.