DE PERSOONLIJKE
PROVIDER

Telefonie. Internet. Cloud. Bij één zakelijke provider die het allemaal voor je regelt. Welkom bij Raffel, de persoonlijke provider.

Welkom bij Raffel

Bij Raffel doen we het graag een beetje anders. We doen inmiddels al meer dan tien jaar ons eigen ding. We houden van persoonlijk contact en niet van moeilijke woorden. We leren onze klanten graag kennen en zijn 24/7 bereikbaar voor een antwoord op je vraag. We ontwikkelen onze eigen slimme producten die we leveren over ons eigen netwerk. Zo zijn we hét alternatief voor de grote logge providers.

#TeamRaffel

Maak kennis met ons kleine hechte team. Elke dag zijn we in de weer om samen organisaties -klein of groot- vooruit te helpen met slimme oplossingen en goede service. We verdiepen ons graag in jouw bedrijf, werk en wensen. En daar zoeken we innovatieve oplossingen bij die jou daadwerkelijk verder helpen. 

Het hele team    

Onze helpdesk staat
altijd voor je klaar

We helpen je zoals we zelf ook graag geholpen worden: snel en vakkundig. Zonder uren in de wacht als je een vraag hebt. Of vakjargon dat niemand begrijpt.

Meer over service en support     

Innovaties die je verder helpen

Bij Raffel zit innovatie in ons DNA. We volgen de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van telefonie en internet op de voet en pakken kansen waar we ze zien. Wel lopen daardoor vaak vooruit op de grotere spelers met de slimme producten die we zelf ontwikkelen en aanbieden via ons eigen netwerk.

Altijd bereikbaar

Een kleine provider met grootse service. Wij zijn zelf ook MKB’ers en weten wat onze klanten van ons verwachten: bereikbaarheid en een snel antwoord op alle vragen. Oók als die vragen even niet direct gaan over door ons geleverde diensten of producten. We staan altijd voor je klaar. Punt. Ook buiten kantoortijden. Zonder dure onderhoudscontracten of kleine lettertjes.

Zelfstandig provider

Ondernemen zonder zorgen. Raffel maakt het mogelijk. Als totaalaanbieder leveren we al onze diensten – ook de mobiele telefonie – via ons eigen netwerk. Je bent dus nooit afhankelijk van een derde partij: Raffel regelt alles. Zo kunnen we ook makkelijker innoveren en snel inspelen op jouw (maatwerk)wensen. Als zelfstandig provider staan we onder toezicht van de Autoriteit Consument & Markt. Het transportnetwerk (Autonoom Systeem) van Raffel is bekend onder AS-Nummer AS200191, en ons telecom netwerk onder operator code “RFFL”.

Onze missie en visie

Verbinding en vooruitgang. Dat is waar het wat ons betreft om draait. Dat is waar techniek om draait. En met die techniek helpen we organisaties, van start-ups tot enterprise, iedere dag weer vooruit. Met de overtuiging dat het beter kan: betere service, een provider met een gezicht. Dat is Raffel. De persoonlijke provider.

Ontdek onze missie en visie    

Enthousiast geworden?

Ralf vertelt je graag meer over onze producten en geeft je een persoonlijk advies!  Stuur een berichtje of bel direct op 
085 024 3000.

Neem contact op   

Raffel - ICT voor MKB