Internet provider Breda

Op zoek naar het beste zakelijk internet van Breda? Zoek niet verder! Wij zijn dé internet provider in Breda die voor jouw onderneming het beste internet regelt. Van VDSL tot glasvezel. Internet storing? Dan is er altijd nog onze 4G back-up.

Vraag een offerte aan    

Internet van dé zakelijke provider in Breda

Internet is niet meer weg te denken. Zeker zakelijk gezien kun je niet meer zonder. Daarom verdiepen we ons van te voren in jouw situatie. Welke aansluiting is er mogelijk? VDSL of BVDSL of misschien glasvezel. Wat voor apparaten moeten er op het internet aangesloten worden. Heb jij (pin)kassa's, telefonie of moet enkel de router aangesloten worden? Samen gaan we in gesprek en bekijken wat het beste bij jouw situatie past. Zo proberen we het als internet provider in Breda nét iets anders te doen dan de grote logge providers.

4G back-up als alternatief internet in Breda

Wanneer jouw bedrijf zonder internet komt te zitten kan dat vervelend uitpakken. Geen telefonie, geen Wi-Fi, geen transacties. Je bedrijf komt letterlijk stil te liggen. Als internet provider in Breda hebben we hier een oplossing voor: 4G back-up. We leveren een simkaart welke je in je router plaatst. Zodra er een ineternet storing is schakelt de verbinding automatisch over naar deze simkaart. De simkaart zorgt dat je verbonden blijft met het internet via het 4G netwerk. 

Meer over 4G back-up    

Internet provider Breda: de opties


VDSL en VVDSL

We bieden als internet provider Breda de opvolger van het traditionele ADSL internet. Diverse snelheden tot wel 100 Mbit zijn hier mee haalbaar.


BVDSL

Nog sneller dan VDSL is BVDSL. Doordat twee koperparen gebundeld worden leveren we als een van de weinige internet providers in Breda een dubbele snelheid. Dat betekent dat je snelheid verdubbeld wordt ten opzichte van het VDSL netwerk.


Glasvezel

Snel, sneller, snelst. Wil je echt snel internet? Dan kies je voor glasvezel. Dit leveren we via diverse netwerken.


4G back-up

Wij als internet provider leveren 4G back-up in Breda en omstreken. Zo voorkom je uitval bij eventuele storingen en ben je altijd online!Klant worden bij Raffel?

Dat is helemáál geen slecht idee! Ralf helpt je dan ook graag verder. Stuur hem een mailtje of bel hem direct op 076 8200 110.

Neem contact op