internet provider breda

Internet provider Breda

Het beste zakelijke internet van Brabant

Vraag een offerte aan
Ideaal zakelijk internet Breda

Op zoek naar een zakelijke internet provider in Breda?

Zoek dan niet verder! Raffel is de internet provider in Breda die voor jouw onderneming het beste internet regelt! Bij ons ben je verzekert van snel en stabiel internet zodat je onderneming altijd online is.

internet provider oplossing

Mogelijkheden van dé internet provider uit Breda

We verdiepen ons van te voren in jouw bedrijf. Zo kunnen we een goede inschatting maken welke internetverbinding je nodig hebt. We proberen het als internet provider in Breda net wat anders te doen dan de grote providers. De verschillende opties:

  • VDSL en VVDSL: dit zijn de opvolgers van de traditionele ADSL-verbinding. We leveren verschillende snelheden tot maximaal 100 Mbit.
  • Glasvezel: internet met de snelheid van het licht! Snelheden leverbaar tot maximaal 1Gb/s. Heb je nog geen glasvezel aansluiting? Dan zorgen wij voor de aanleg.
  • Mobiel internet: naast een vast internetverbinding leveren we ook mobiel internet. Zo ben je altijd en overal verbonden, via het best geteste netwerk van Nederland.
Neem contact op
4g backup

4G Back-up

Internet is voor veel bedrijven steeds belangrijker. Is er even geen verbinding dan is er geen telefonie, wifi, geen orders, geen pintransacties en ga zo maar door. Daarom ontwikkelden we onze AltijdOnline 4G back-up. Dit is een simkaart die je in je router of modem plaatst. Heeft de vaste verbinding storing? Dan blijf je verbonden via ons 4G netwerk. Met ons als internet provider uit Breda ben je dus altijd online! 

Meer over 4G backup

Klant worden bij Raffel?

Dat is helemáál geen slecht idee! Dennis helpt je dan ook graag verder. Stuur hem een mailtje of bel hem direct op 076 8200 110.