Internet telecom van Raffel

Maak gebruik van eenvoudige zakelijke internet telecom en profiteer van vele voordelen.

Bereken je kosten    

De moderne manier van zakelijk bellen: internet telecom

Niemand kijkt meer gek op van de term internet telecom. Dé manier van bellen als het op zakelijke communicatie aankomt is bellen via het internet, ookwel bekend als voip. Met bellen via internet bespaar je op je telefoonkosten. Je hoeft geen dure telefooncentrale aan te schaffen, je betaalt niet meer voor het onderhoud hiervan en je kunt overal en altijd bellen via de zakelijke telefooncentrale: op kantoor, thuis of onderweg.

Internet telecom: telefonie in de cloud

Een ander belangrijk voordeel van internet telecom is dat je belt via een zakelijke telefooncentrale in de cloud. En omdat de telefooncentrale zich veilig in de cloud bij Raffel bevindt kun je deze overal gebruiken waar je een internetverbinding hebt. Op kantoor, thuis en onderweg. Ideaal voor thuiswerkers zodat ze toch verbonden blijven via de zakelijke telefooncentrale en het zakelijke nummer altijd bereikbaar is.

Vraag een demo aan    

Eenvoudig zelf te beheren

De internet telecom oplossing van Raffel kun je eenvoudig zelf beheren. Je logt in op de online portal en daar beheer je alle internet telecom instellingen. Je bepaalt waar oproepen aan het zakelijke nummer worden afgeleverd: bij welke gebruikers of toestellen. De centrale zit vol met handige functies voor het MKB. Zo maak je eenvoudig zelf een keuzemenu, stel je je openingstijden in, kun je oproepen doorschakelen en doorverbinden, maak je wachtrijen en ga zo maar door.

Meer weten over internet telecom van Raffel?

Ben je benieuwd geworden wat internet telecom van Raffel voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op! We geven je graag een demo van onze oplossing. Dat kan op locatie, maar ook op afstand. Neem snel contact op. We vertellen je er graag meer over. 

Neem contact op        Bereken je kosten