Verbinding en vooruitgang.

Dat is waar het wat ons betreft om draait. Dat is waar techniek om draait. En met die techniek helpen we organisaties, van start-ups tot enterprise, iedere dag weer vooruit. Met de overtuiging dat het beter kan. Met een betere service. Een provider met een gezicht. Dat is Raffel. De persoonlijke provider.

Zorgeloos verbonden, nu en in de toekomst.

Verbinding is meer dan techniek alleen. Verbinding is contact. Contact tussen bedrijven en klanten, ondernemers en medewerkers, kortom: tussen mensen. Best spannend, want ‘verbonden zijn’ is steeds meer afhankelijk van techniek. Als multi service provider investeren we daarom constant in ons netwerk. Zodat je kunt vertrouwen op onze techniek, ons netwerk. Zo blijf je verbonden. Nu en in de toekomst.

Hét alternatief

Bij Raffel doen we het graag een beetje anders. Beter. Innovatiever. We zijn een provider die niet afhankelijk wil zijn van producten die al door anderen bedacht zijn. Door onze ruime ervaring in het MKB en persoonlijke benadering, weten we heel goed wat het MKB wil en nodig heeft om vooruit te komen. En dat maken we! Onze eigen producten, op ons eigen netwerk. Zo zijn we hét compacte alternatief voor de grote, maar vaak ook logge providers. Compact qua team dan, want als het gaat om functionaliteiten is geen enkel pakket zo compleet als dat van ons.

Uw uitdaging maakt het beste product

We houden van persoonlijk contact. Dit kan ook niet anders om ons werk te doen zoals we het graag willen: samen met jou, onze klant. Hoe meer we weten over jouw uitdagingen, hoe beter onze expertise en creativiteit uit de verf komen. Wij zorgen dat je het beste en meest moderne product krijgt wat op dit moment mogelijk is. Zodanig ingericht dat het past bij jouw specifieke vraagstukken. Ontzorging voor jou, energie voor ons!

Altijd vooruit

Niet alleen voor nieuwe oplossingen, ook in onze bestaande producten streven we naar continue vooruitgang. Bijna elke maand implementeren we wel een nieuwe creatieve en handige functionaliteit. En we blijven altijd scherp op ontwikkelingen bij onze klanten en nieuwe mogelijkheden. Niet alleen zorgen dat je optimaal verbonden bént, maar ook optimaal verbonden blíjft. Zo werken we allemaal aan steeds betere prestaties: wij in ons vak, jij in jouw vak.

Van mens tot mens

Sommige dingen heb je niet in de hand, techniek blijft techniek en een probleem kan altijd voorkomen. Ook dan kunt je erop vertrouwen dat we het oplossen. Geen lange wachtrijen en standaardscripts, maar snel iemand aan de lijn die weet wie je bent, en precies weet waar het over gaat. Grote kans zelfs dat hij of zij zelf meegebouwd heeft aan het product. Dat is pas echte betrokkenheid!


Ben je overtuigd?

Laat van je horen. Neem contact op met Ralf.
Stuur een berichtje of bel 0768200110

Neem contact op